PlanB megjósolta a havi zárást, ez lehet a Bitcoin következő lépése

Megosztom

A Bitcoin árfolyamának szeptember havi eredménye pontosan annyi lett, amennyinek az ismert trader, PlanB megjósolta. A Bitcoin stock-to-flow megalkotója ezúttal is a modelljére támaszkodva jósolt és a szeptember végére tett 43 000 dolláros összeggel elég pontosan betalált.

A BTC árfolyama az elmúlt héten a 43 000-ig is lenyúlt, majd 44 780 dollárnál zárta a hónapot.

PlanB-nek az augusztust is sikerült pontosan belőnie, előzőleg 47 000-re tette az árfolyamot, majd az pontosan annyival is zárt.

BTC havi grafikon

A trader következő céljai így néznek ki: október végére 63 000-et jósol, november végére 98 000-et és december végére 135 000-et. A piac viszont mindig meglepheti az embert és a múlt eredményei nem biztosítékok a jövőre nézve. Az árfolyam úgy is eltérhet PlanB jóslataitól, hogy egyébként a mozgás megmarad a stock-to-flow modellben.

Kereskedőink az újonnan nyitott #bitcoin-ötletek chatszobában is megosztották az elképzeléseiket. Legújabb tehetséges traderünk, Dupla[hun] szerint megtörtént a korrekció, ami az Ellioti hullámelméletben egy gyors lefolyású flat korrekció volt, ezért folytatódni fog az emelkedés az ötödik hullámmal: ennek célára a lent látható emelkedő csatorna felső- vagy középső vonala lehet, 45 800 dollár környékén.

A bitcoin-ötletek szobában az összes kereskedőnk rendszeresen megosztja elképzeléseit a Bitcoin árfolyamáról. Új kereskedőnknek pedig egy saját szobája is lett, amit #dupla néven megtalálsz. Ezekhez a szobákhoz csak VIP előfizetőink férnek hozzá, nézd meg az ajánlatunkat és csatlakozz.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel