Az Uniswap és a Solana is bekerült a Grayscale befektetési alapjába

spot_img

A legnagyobb kriptopénzes befektetési társaság, a Grayscale a legújabb negyedéves átrendezésében felvette az alapjába az Uniswap és a Solana tokeneket. Az UNI és a SOL a Digital Large Cap, vagyis a legmagasabb kapitalizációjú kriptopénzeket tömörítő alapba került. Az UNI már szerepelt a kínálatban egy másik alapnál, de a Solana most először került be a kínálatba.

Ezentúl a Solana a Large Cap alap 3,24%-át adja, amíg az UNI 1,06%-át. Az alapban továbbra is a Bitcoin az első, 62%-al, majd azt az Ethereum követi 26%-al. A maradék részt a Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Litecoin (LTC) és Bitcoin Cash (BCH) teszi ki.

A két újoncnak a nagyobbak eladásával csináltak helyet. Az alap Bitcoin allokációja 5%-al csökkent a legutóbbi átrendezése óta.

A Solana az idei év egyik slágercoinja, amit nagyrészt az NFT piac robbanásának köszönhet. A Solana hálózaton futó NFT-t kapitalizációja nemrég elérte az 1 milliárd dollárt. Ez az árfolyamon is meglátszik: egy év alatt 3,8 dollárról eljutott 216 dollárig.

Ezt a csúcsot szeptember elején állította be, azóta korrigál az árfolyama, ami jelenleg 166 dollár. A SOL-t a kereskedőink is kedvelik és a tippek között is feltűnt már az utóbbi időben egy-egy SOL/USDT trade. Tegnap Clockwork, short irányba jósolta a SOL árfolyamát – itt egy felfelé tartó ékből esett ki az árfolyam, pont, ahogy megjósolta.

…ahogy Clockwork megjósolta

… és így is lett!

Legyél a VIP tagunk, hogy mindig időben értesülj szakértő kereskedőink legjobb tradeiről.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img