spot_img

Te mennyit keresnél tőzsdei kereskedéssel? Most ingyen kipróbálhatod

spot_img

Az immár 10 millió felhasználóval rendelkező TradingView újabb funkcióval bővítette szolgáltatásait. Az első számú tőzsdei elemző oldal a mobil alkalmazásában is elérhetővé tette a szimulált kereskedés, vagyis a Paper Trading lehetőségét, amivel bárki kipróbálhatja, hogy milyen kereskedő válna belőle.

A Paper Trading kipróbálásához csupán csak egy ingyenes TradingView fiókra és a mobil app letöltésére van szükségünk. (Ezt az oldal legalján látható ikonokra klikkelve tudjuk megtenni.)

Ha ezzel megvagyunk, az appon belül nyissunk meg egy grafikont és klikkeljünk az annak tetején látható vásárlás (piros), vagy eladás (kék) gombok egyikére.

Az ezt követő két ablakban válasszuk ki a Paper Trading, majd Connect gombokat. Ezután visszakerülünk a grafikon nézetre, ahol már egy megújult formában láthatjuk újra a két ikont.

Innentől kezdve ezekre klikkelve tudjuk a szimulált vásárlási, vagy eladási megbízásainkat feladni.

A TradingView ikonjára klikkelve pedig a statisztikáink bukkannak elő, akár ügyletek szerinti lebontásban.

Az oldal 100 000 játék dollárt bocsát a rendelkezésünkre, de ha szeretnénk, ezt bármikor visszaállíthatjuk a kezdeti szintre (reset), vagy akár egyedi értéket is beállíthatunk neki. Ezt a statisztikai oldal tetején látható Paper Trading gomb melletti nyílra kattintva tudjuk megtenni, de ezen belül még sok más dolgot, például a szimulált kereskedés nyereségéből levont tőzsdei jutalék mértékét is szabályozhatjuk.

A szimulált kereskedés az oldal böngészős verziójában egyébként már régóta elérhető. A szolgáltatást a grafikonok alján látható Trading Panel gombra klikkelve lehet előcsalogatni, ahol szintén a Paper Trading gombra klikkelve aktiválható a játékpénzes kereskedés. (A felugró panelt az egerünkkel később le is húzhatjuk, ha zavarna minket a grafikonok nézegetésében.)

Ha már nem csak játékból, hanem valódi pénzzel is kereskedsz, figyelmedbe ajánljuk havonta megrendezésre kerülő kereskedési versenyünket is.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Októbertől ismét folytatódik kereskedési versenysorozatunk

@spot_img
spot_img