spot_img

5000 dolláros NFT lett az NFT-ket kritizáló tweetből

spot_img

Különös elégtételt vett a piac egyik kritikusán, történt ugyanis, hogy egy hölgy azzal viccelődött a Twitteren, hogy ő bizony letöltött egy rakás NFT-t, így összesen nyolcezer milliárd dollár értékű gyűjteményre tett szert. Még gúnyosan azt is hozzátette, egy “kevésbé ismert” hacker technikát alkalmazott, ez a jobb klikk, a mentés másként. A kripto közösség sajátos bosszút állt.

Az ominózus tweet alább, a megírásakor a hölgy még nem sejthette, hogy mi lesz a bejegyzés sorsa:

De ezzel még nem volt elég a piac becsmérlése, a hölgy még gúnyosan azt is hozzátette, hogy nem érdekli, ha az NFT piac hívei mérgesek lesznek rá, neki ugyanis van “valódi” munkája. De ez még mindig nem volt elég, a hölgy egyik követője hozzátette, hogy néha kikapcsolják a jobb egér gomb funkciót, ahogy a gyerekzárat is érdemes bekapcsolni az autóban.

Erre Lauren újabb pörgőrúgást vitt be, megtudhattuk, hogy ebben az esetben egy másik hacker technikáját használja: a print screenhez folyamodik. Ennyi gyalázkodást, csapást, ütést már nem bírt el az NFT piac, gyorsan kellett cselekedni. Valóban szellemes volt a visszavágó, hamar elkészült az NFT, amit a nagy, vagy talán inkább közepes port kavart tweetet tartalmazza.

Jelenleg 1,5 éternél jár az NFT az OpenSea-n, a licit itt tekinthető meg.

Az NFT alább, az eredeti tweet, és az arra érkezett reakcióra adott válsz is látható, sőt, még egy kis manipuláció is megjelenik az alkotáson, hiszen nem csak egy screenshotról van szó, a “real job” szót vágja épp ki a művész:

Izgalmas, és egyre izgalmasabb az NFT-k világa, a Kripto Akadémia mindent megtesz, hogy naprakész tudást adhasson a piacról. Ha most szeretnél NFT-ket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk, addig is hallgassátok meg a témában tartott előadásunkat:

@spot_img
spot_img