Hamarosan indul az ICON harmadik DeFi platformja az Optimus

spot_img

Az Optimus az ICON DAO által létrehozott on-chain hozamoptimalizáló webes alkalmazás, amelynek célja a befektetési hozamok maximalizálása a lehető legalacsonyabb kockázat mellett.

Az ICON DAO az elmúlt hónapokban az ICON ökoszisztémában megjelent DeFi termékeket – köztük a Balanced és az Omm – egészíti ki az Optimussal. A testnet bő egy hete indult el és körülbelül egy hónapon belül várható a mainnet indítása is.

A hozamoptimalizáló egy olyan szolgáltatás, amely a befektető helyett fekteti be a pénzét különböző DeFi platformokon, és folyamatosan módosítja a pozícióját, hogy a kockázati szintet elfogadható szinten tartsa. Segít továbbá aktívan kiegyensúlyozni a likviditási pool hozzájárulásokat és a kölcsönadott, kölcsönvett, újrabefektetett pénzeszközök összegét, hogy a lehető legnagyobb hozamot érje el.

Az Optimus a Balanced hozamoptimalizálási támogatásával fog elindulni. Az Omm támogatás várhatóan 2021 novemberében érkezik, miután a tesztelési és ellenőrzési folyamat befejeződött.

Választható stratégiákon keresztül fogja az Optimus a befizetett kriptoeszközöket kezelni a Balanced és az OMM platformokon, a befektető nevében.

Az Optimus használata három egyszerű lépésből fog állni: befektetési stratégia kiválasztása, ICX elhelyezés, és a jutalmak begyűjtése.

“Célunk, hogy a DeFi befektetést egyszerűbbé tegyük nemcsak a kripto felhasználók, hanem a hagyományos befektetők számára is” – mondta az ICON DAO egyik képviselője a The Iconistnak. Rengeteg  fejlesztési időt fordítottunk arra, hogy a felhasználói felületünk a lehető legegyszerűbbnek tűnjön. Úgy gondoljuk, hogy az ICON DeFi az egyik legjobb ökoszisztéma, amelynek termékei az egyszerű dizájnra és a non-stop fejlesztésekre összpontosítanak.”

Az Optimus az ICON DAO terméke, de hamarosan elhagyja a “fészkét”, és saját Decentralizált Autonóm Szervezetté (DAO) válik. Az Optimus DAO fogja végső soron irányítani a platformot a továbbiakban, sőt, fokozatosan átveszi a fejlesztés folyamatát is. Emiatt az Optimus csapata az ügyfélkapcsolatok átláthatóságának fenntartását kulcsfontosságúnak tartja a DAO és a platform sikere szempontjából.

Az Omm támogatással egy időben saját kormányzati tokent, a FIN-t is bevezetik. A FIN-t mindenkinek kiosztják majd, aki az Optimuson letétbe helyez eszközöket, valamint a FIN likviditás szolgáltatóknak a Balanced-en. A FIN-tulajdonosoknak szavazati joguk lesz az új stratégiákról, a protokoll struktúrák megváltoztatásáról és a DAO alapok elosztásáról.

Discord szerverünkön Keny kereskedőnk beszállási lehetőségeket keres az ICX-be, ugyanis kecsegtetően néz ki az ICX/BTC páros. Légy Te is VIP előfizető, hogy ne maradj le a lehetőségről!

/theiconist/

ICON pénzpiac a láthatáron

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img