6 tipp azért, hogy neked is olcsóbb legyen a Binance kereskedés

spot_img

Ne utalj ki gyakran, de ha kell, akkor használj olcsó coinokat

A Binance felszámol egy kiutalási jutalékot (withdrawal fee), ha a tőzsdéről szeretnél kiutalni egy coint egy másik tárcába. A withdrawalfees.com számításai szerint jelenleg a Binance-en átlagosan $15-ba kerül egy kiutalás. Ezt olcsóbban is megúszhatod, ha a megfelelő coinokban utalsz ki.

Ha simán BTC-t utalnál ki a Binance-ről, a költséged 0.00055 BTC lenne, ami most 28 dolláros árat jelent. Az ETH kiutalás 0.05 ETH-ba kerül, ami jeleneg 18 dollár.

Legjobban akkor jársz, ha pénzed átváltod egy kisebb és olcsóbb coinra, majd azt utalod. Ilyenek az EOS, XRP, XMR, LTC, vagy a TRC20-as és BEP20-as tokenek. Az utóbbi két hálózat esetén mindig győződj meg róla, hogy a célszámlád is TRC20 vagy BEP20 kompatibilis legyen.

Sokáig az XLM kiutalás volt a legolcsóbb a tőzsdén, azonban ennek a kiutalását az utóbbi időben sokszor blokkolta a tőzsde a különösen magas kiutalási kérelmek száma miatt. Hasonló esetekre a jövőben is lehet számítani.

Belsős utalásokhoz használj BEP-20 tokeneket.

A Binance tőzsde saját hálózatán, a Binance Smart Chain-en lévő tokenstandardot nevezzük BEP-20-nak. Az ezekre épülő tokeneknek az az óriási előnye, hogy olcsóak és gyorsak. Ha két belsős Binance cím között utalsz, akkor 0.25$ alatt megúszhatod a küldést és pár perc alatt teljesül. Ezt a hálózatot akkor is használhatod, ha egy külsős, másik BEP-20 címre küldenél valamit, pl. Ha a PancakeSwap-ra utalsz.

Bármilyen coint is utalsz ki, tartsd nyitva a szemet a BEP20 opcióra. De vigyázz! Csak BEP-20 címre küldj ilyen standardú coint!

Kapcsold be a BNB jutalék fizetést

A Binance kedvezményt biztosít akkor, ha a natív tokenjével, a BNB-vel fizeted a tőzsdén a jutalékokat. Ehhez vásárolnod vagy váltanod kell egy kis BNB-t: a 25%-os kedvezmény miatt ez minden esetben megéri. A 0.1% jutalék helyett így csak 0.075%-ot fogsz fizetni minden teljesült order után. Ha nem vagy biztos benne, hogy bekapcsoltad-e a BNB jutalékfizetést, a tőzsdére belépve, a profil ikon alatti menüben kattints a ‘Dashboard’-ra és görgess le a ‘Your Trading Fee’ részhez. Keresd az alábbi kapcsolót:

 Csatlakozz a cashback ajánlathoz

A BNB jutalékfizetés mellett még egyszer csökkenthed költségeid, mégpedig 20%-kal. A Kripto Akadémia a kereskedőinek visszajuttatja a Binance-nek kifizetett jutalékok 20%-át. Ehhez annyit kell tenned, hogy a linkünkön keresztül regisztrálsz egy Binance számlát. Onnantól kezdve minden teljesült order után, óránként jóváírásra kerül a 20%-os visszafizetés. A jóváírást mindig az adott coinban kapod meg, vagy ha a BNB kedvezmény be van kapcsolva, akkor BNB-ben. Részletek itt.

Konvertáld BNB-re a kis mennyiségeket

Függetlenül attól, hogy mekkora tőkét tartasz a Binance-en, a kereskedés közepette gyakran a számládon maradhatnak kis összegű coinok. Ezek értéke arra is kevés, hogy új tradet nyiss velük. Összeadva őket viszont a portfóliód néhány százalékát is kitehetik. Konvertáld át ezeket BNB-re egyetlen kattintással úgy, hogy a ‘fiat and spot’ résznél rákattintasz a ‘Convert small balances to BNB’ gombra.

Használj limit ordereket market orderek helyett

Ez csak akkor érint téged, ha havonta 50 BTC-nél nagyobb volument csinálsz a tőzsdének és 50 BNB-nél többet tartasz bent. Ekkor a limit orderekért 0.1% helyett 0.09%-ot fizetsz. Ez az összeg még tovább csökkenthető (0.054% -ra), ha a fent említett BNB jutalékfizetést is bekapcsolod és a fent említett visszatérítési programba bekapcsolódsz.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img