Ethereum okosszerződések a német autóiparban

Megosztom

Az Auto1 FT autóipari pénzügyi partnercég lett az első európai vállalat, amely lehetővé tette a járművek vásárlásának finanszírozását az Ethereum okosszerződések felhasználásával.

A németországi székhelyű cég sajtóközleményében közölte, hogy ezzel a lépéssel a felesleges papírmunkát kívánja megszüntetni az autófinanszírozási alaptevékenységek során.

Az okosszerződéseket a finanszírozási folyamat teljes életciklusa során fogják használni.  Az Auto1 FT a blokklánc technológiára támaszkodva manipulációmentességre, az átláthatóságra, a költségek és a hibák csökkentésére törekszik.

“Digitális megoldásunk óriási hatékonysági előnyökkel jár az autókereskedők számára, és új mércét állít fel a mobilitási iparágban.  Az intelligens szerződések használata minimálisra csökkenti az autófinanszírozással járó összes kiadást és dokumentációt. A fokozott adatbiztonság a gyorsabb és olcsóbb alkalmazások mellett magas hatékonyságot biztosít. A blokkláncnak köszönhetően a hibák vagy a félreértések gyakorlatilag kizártak” – mondta Taimur André Rashid, az Auto1 FT ügyvezető igazgatója.

A rendszer a fizetési módokat, a számításokat, a díjakat és a mindent eldöntő hitelpontozást is kezelni fogja.

Az Auto1 FT kényelmes digitális finanszírozási megoldásokat kínál a használtautó-piac számára is. A blokklánc technológia integrálása ugyanis a járművel kapcsolatos összes szerződéses részletet egyetlen megállapodásban tárolja. Az Auto1 FT továbbá olyan rendszert fejlesztett ki, amely rugalmas és gyors likviditás biztosításával támogatja az autókereskedőket.

A lépés valószínűleg forradalmasítani fogja az európai járműfinanszírozási szcénát, olyan területekre összpontosítva, mint az adatbiztonság és a hatékonyság növelése.  A vállalat szerint a legújabb blokklánc integráció a digitális értéklánc kiterjesztésének kezdeti lépései közé tartozik.

Ne maradj le a friss hírekről, naprakész kereskedési elemzésekről és tippekről, legyél Te is VIP tag discord szerverünkön.

/finbold, finanzbusiness/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel