Hamarosan indul a Bohemian Bulldogs presale, remek áron juthatsz NFT-khez

spot_img

Az NFT piac továbbra is dübörög, egyre-másra érkeznek meg újabb és újabb kollekciók. Nagyon ritka azonban, hogy egy olyan kimagaslóan igényes projekt jelenjen meg a piacon, mint a Bohemian Bulldogs. Nagyon menő kutyákról van szó, mindegyik egy-egy külön személyiség, igazi karakter az összes, ha gyorsan cselekszel, szinte féláron juthatsz hozzájuk!

Bohemian Bulldogs a projekt elnevezése, a bemutatkozó oldalukat itt láthatjátok. A teljes kollekció mintegy tízezer NFT-ből áll, az úgynevezett presale, vagyis az elővásárlás keretében ezer darab kerül értékesítésre.

Ez a fickó vagy nagyon laza, vagy valami rosszban sántikál.

Ahhoz azonban, hogy bekerülhessünk abba a körbe, melyben jogosultak vagyunk a presale vásárlásra, a whitelist-en kell szerepelnünk. Ehhez nincs más tennivalónk, mintsem belépni a Bohemian Bulldogs Discord csatornájára, és elérni az úgynevezett hármas szintet. Ezt úgy tehetjük meg, hogy nagyjából 20-30 üzenetet váltunk a közösség tagjaival, más tennivalónk nincs.

A Discordjukra már csak azért is érdemes csatlakozni, mert van egy külön szobájuk a magyarul beszélők számára.

Itt sem stimmel valami…

De most lássuk a legfontosabb tudnivalókat az árazásról!

  • Presale: 0,05 ETH, ennyiért vehetünk meg egy-egy NFT-t 
  • Presale dátum: OKTÓBER 16.

 

  • Public sale: 0,09 ETH, ennyiért vehetünk meg egy-egy NFT-t
  • Public sale dátum: OKTÓBER 17.

És a készletek:

  • Teljes készlet: 10 000 db. NFT
  • White list presale: 2000 db. NFT

Fontos tudni, hogy a white list már 40%-ban megtelt, már 400 hely foglalt, így igyekeznünk kell, ha közel féláron szeretnénk hozzájutni egy-egy bohém bulldoghoz.

Ő vagy irányítja, vagy üldözi az előző kettőt, nehéz megállapítani…

De vajon miből gondolhatjuk, hogy a Bohemian Bulldogs sikeres NFT projekt lesz, az alkotások értéke fel fog menni? Erre természetesen sosincs garancia. Az viszont biztos, hogy kevés olyan jól felépített NFT munka van, mint ez. A Discord szerverükön bő 9000 felhasználó van már jelen, ebből látszik, hogy igazán jó munkát végeztek a közösségépítés terén.

A bemutatkozó oldaluk is meggyőző, szépen struktúrált, átgondolt. A csapattal is beszélgettünk, ők is profinak, felkészültnek tűnnek, egy olyan társaság, akik következetesen végig fogják vinni, amit elkezdtek. 

Érdemes követnetek a Twitter oldalukat is, hiszen időről-időre ajándék NFT-kkel várnak!

Laza, mint a Rigalánc.

A legfontosabb szempont természetesen maga a kollekció, a bohém kutyák remekül néznek ki, mindegyik egy-egy kerek egész személyiség, profi művész munkája. Egy NFT kollekciónak pontosan ez a lényege.

Mindegyik kártya önálló entitás, a gazdáját jó érzéssel töltheti el, hogy az a figura bizony az övé. Persze sokan vannak, akik csak és kizárólag nyers számítás által vezérelve fektetnek egy NFT kollekcióba, ezzel sincs semmi gond, mindannyian pénzből élünk.

Itt valami nem stimmel…

De ennél többről szól a Bohemian Bulldogs, egy önálló kis történet, ami megmozgatja a fantáziánkat. A szereplők szerethetőek, kedvesek, viccesek, jó rájuk nézni. Igazán szép munka, a még mindig nagyon korai szakaszban járó NFT piacon remek befektetés lehet egy-egy NFT megvásárlása. 

Ezt a cikket a Bohemian Bulldogs szponzorálta, ez nem befektetési tanácsadás.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img