NFT piacteret indít a Coinbase

spot_img

Valószínűleg még idén elindul a legnagyobb mainstream kripto tőzsde által fejlesztett NFT piactér. A Coinbase NFT Ethereum alapú tokenek kibocsátását és kereskedését fogja lehetővé tenni, később azonban más blokkláncokat is felvehet a kínálatába, derült ki az oldal tegnap közzétett bejegyzéséből.

A Coinbase bejelentése nem meglepő, hiszen legnagyobb riválisai már mind kijöttek saját NFT szolgáltatásaikkal. A Binance elsősorban a BSC-n, míg az FTX a Solana-n futó tokenek mögé állt be. A Coinbase által támogatott Ethereum alapú NFT-k eddig főleg az OpenSea-n találtak gazdára, aminek piacvezető helyzetét megingathatja a több tízmillió felhasználóval rendelkező tőzsde érkezése.

A Coinbase a saját piacterét egy közösségépítő funkcióval is szeretné felvértezni, ahol az emberek közzétehetik a saját gyűjteményeiket és rátalálhatnak másokra, akik az általuk is kedvelt kollekciók darabjaival rendelkeznek. Az érdeklődők itt iratkozhatnak fel arra a várólistára, aminek tagjai korai hozzáférést kaphatnak a Coinbase NFT oldalához.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img