Készítsd el te a Satoshi szobor NFT kollekciót!

spot_img

Ahogy arról már bizonyára értesültetek, a Kripto Akadémia, a MrCoin, a Blockchain Hungary és a Blockchain Budapest, vagyis a hazai kripto-szcéna krémje összehozták a világ leges leges leges legelső Satoshi Nakamoto szobrát. A Graphisoft Parkban kapott helyet az alkotás, bárki, bármikor meglátogathatja. Most az idők szavát meghallva NFT kollekción dolgozunk a szobor kapcsán, a közösségi szellem jegyében hozzátok fordulunk a megvalósítás érdekében!

TERVEZD MEG TE A SATOSHI SZOBOR NFT-KET!

Nyílt pályázatot indítunk, amin bárki elindulhat, a cél az, hogy a hazai kripto közösségből, vagy akár azon kívülről találjuk meg azt a művészt, vagy művészi hajlamokkal bíró lelkes kripto-érdeklődőt, akivel végig tudjuk vinni a projektet.

DE MIT IS KÉRÜNK PONTOSAN, ÉS MIT AJÁNLUNK?

Ahhoz, hogy részt vehess a pályázaton, el kell készítened a Satoshi szobor kollekció első három elemét. Érdemes megnézni a piac trendjeit, de akár teljesen egyedi, újszerű irányt is választhatsz, mi ebbe nem szólunk, nem is szólhatunk bele.

A központi eleme a kollekció minden tagjának természetesen a szobor lesz, ettől nem térhetünk el. Azonban az, hogy pontosan milyen megközelítéssel, technikával, művészeti- és vizuális világgal operálsz, teljes egészében rajtad áll.

Azért kérjük az első három elemet, hogy lássuk, érdemes-e veled tovább dolgoznunk. A nyertes pályaművet a szobor csapata szavazással választja majd ki, a nyertes természetesen részesül az NFT-k bevételeiből, a pontos részleteket a nyertessel egyeztetjük!

A TECHNIKAI RÉSZLETEK:

  • A pályázatokat a info@kriptoakademia.com címre várjuk FONTOS: a tárgymezőbe kérlek írd a “Satoshi szobor NFT” kulcsszó hármast.
  • Beküldési határidő: 2021 november 20.
  • Eredményhirdetés: 2021 december 10.

MINDENKINEK SOK SIKERT KÍVÁNUNK, A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEITEKET EGY-EGY KOMMENT FORMÁJÁBAN ÍRJÁTOK LE! WE ARE ALL SATOSHI!

Nevezési díj nincs. Az alkotásoknak a beküldő saját szellemi termékeinek kell lenniük, amelynek szerzői jogaival teljeskörűen rendelkezik. Egy pályázó legfeljebb egy pályázatot nyújthat be. A pályázaton csak 14 éven felüli személyek vehetnek részt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img