Blockchain.com: 50 dollár értékű ajándék bitcoin az új regisztrálóknak

spot_img

Tizedik születésnapját ünnepli a Blockchain.com, a világ legnagyobb, több mint 36 millió azonosított felhasználóval rendelkező tárcaszolgáltatója. Az évforduló kapcsán az oldal egy november 14-ig tartó akció keretében 50 dollár értékű bitcoint ajánlott fel azok számára, akik most hozzák létre saját Blockhain.com fiókjukat.

A bónusz megszerzéséhez végre kell hajtani a legmagasabb szintű (Gold) ügyfélazonosítási eljárást, vagyis az új regisztrálóknak meg kell adniuk a személyes adataikat, majd fel kell tölteniük az ezek hitelességét igazoló dokumentumokról készített képeket. Ezt követően bankkártyás, vagy bankszámlás vásárlással legalább 100.01 dollár értékű kriptovaluát kell vásárolniuk az oldalról.

A Blockchain.com kínálatában elérhető kriptopénzek:

AAVE, ALGO, BCH, BTC, DESO, COMP, DAI, DGLD, DOGE, DOT, EFI, ENJ, ETH, LINK, ETC, MATIC, MKR, OGN, PAX, STX, SUSHI, UNI, USDC, USDT, WBTC, WDGLD, XLM, YFI

Azok, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, 50 dollár értékű BTC jutalomban részesülhetnek. A jóváírásra november 15-e körül lehet számítani. A tőzsde az első 20 000 kvalifikált jelentkezőig vállal garanciát a bónusz kifizetésére.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Már készül a Binance magyar nyelvű oldala

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img