Hogyan használd a MetaMask token felismerő funkcióját

spot_img

A MetaMask legújabb token felismerő funkciója automatikusan felismeri a két vagy több token listán szereplő tokeneket. Mutatjuk, hogyan kapcsold be!

A közösség által készített listák összesítésével a MetaMask célja, a dinamikus token felismerés, amely így decentralizáltabb és biztonságosabb. Az új funkció automatikusan felismeri a két vagy több token listán szereplő tokeneket.

Ne feledd, hogy csak olyan tokenekben bízzhatsz meg, amelyeket saját magad szereztél, vásároltál, váltottál (swap) vagy kiutalás során a pénztárcádba várod.

Hogyan kapcsold be a token érzékelést 

Ez a funkció alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Jelenleg kísérleti jellegű és csak az Ethereum mainneten érhető el. Ezt a funkciót a “Beállítások” (Settings) menüpontban engedélyezheted, és kapcsolhatod be. Mind a mobilalkalmazásban, mind az asztali bővítményben a “Kísérleti” (Experimental) pont alatt találod.

Az engedélyezést követően a pénztárcádban a tokenek teljesebb készletét kell látnod, amelyek egyenlege nem nulla.

Tokenek importálása 

Ha a tokenek észlelése be van kapcsolva, a keresősávban kereshetsz tokeneket is. A MetaMask megjeleníti azokat a tokeneket, amelyek két vagy több közösségi tokenlistán is előfordulnak.

Megjegyzés: Ha a token érzékelés be van kapcsolva, a kék információs ablak megmarad a MetaMask bővítményben, míg a mobilalkalmazásban eltűnik.

Ha nem találsz egy tokent a listában, a tokenszerződés címének használatával manuálisan is hozzá adhatod a listádhoz.

Mindig alaposan járj el, mielőtt ismeretlen tokenekkel lépnél kapcsolatba, hogy megvédd magad a rug pulls és az airdrop átverésektől. Soha ne add meg MetaMask privát kulcsodat gyanús honlapok kéréseinek eleget téve! Ha bizonytalan vagy egy oldallal szemben, vagy scam gyanús honlapcímet találtál, keress minket discord szerverünkön bizalommal! Kereskedőink, szerkesztőink és szakértőink segíteni fognak!

/consensys/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img