Iszonyú menő lett a Satoshi szoboravató rövidfilmje

spot_img

Ahogy arról már számtalanszor beszámoltunk, szeptember 16-án szobrot avattunk Satoshi Nakamotonak Budapesten. A szobor azóta megszokta új, egyben első és végleges helyét, rengetegen meglátogatták az elmúlt másfél hónap során. Az eseményt természetesen élőben közvetítettük, számos egyéb videó is készült, most azonban végre megjelent a rövidfilm, ami az egész napot, a szoboravatót, majd az utána következő bulit is megörökítette.

Az alkotóknak mindössze másfél percben sikerlt megragadniuk az esszenciáját mindennek, ami szeptember 16-án történt. A beszédek, a szobor leleplezése, a SATOSHI légifotó, és persze az afterparty. Remek zene, kiváló hangulat, igazán jól sikerült, köszönjük a készítőknek!

De ezzel még mindig nincs vége, voltak, akik továbi videókat, drónfelvételeket, sőt, akár 360 fokos anyagokat is ígértek nekünk, amint megkaptuk, természetesen közzétesszük. Addig is nézzétek, majd osszátok meg a fenti videót, illetve egy komment formájában mondjátok el, hogy nektek milyen emlékeitek vannak a szoboravatóról!

Ha pedig most szeretnétek bitcoint, vagy más kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img