Nullás egyenleget mutathat a Trust Wallet, de nincs ok az aggodalomra

spot_img

Az elmúlt órákban a kriptovaluta tulajdonosok rémálmával szembesülhettek a Trust Wallet felhasználói: a Binance hivatalos tárca alkalmazása több órán keresztül nullás egyenleget mutatott az azt megnyitó .

Habár az ember ilyenkor hajlamos a legrosszabbra gondolni, ebben az esetben szerencsére nem egy tömeges, walletek ellen végrehajtott feltöréses támadásról volt szó. Átmenetileg hiba lépett fel az Ethereum hálózatot működtető node-ok kommunikációjában, a szinkronizációs problémák pedig oda vezettek, hogy sok tárca zéró egyenleget kezdett el mutatni az ETH-et, vagy más ERC20-as coint tartalmazó walletekben.

A hibát mostanra már elhárították és habár a tárcák által mutatott értékeknek ezt követően már helyre kellett volna állniuk, a közösségi oldalakon mégis sokan jelezték, hogy továbbra is nullás egyenlegekkel találkoznak. A bug szerencsére néhány perc alatt kijavítható. Aki ugyanezt tapasztalná, annak mindössze annyit kell tennie, hogy újra beimportálja a seed kulcsát a Trust Wallet alkalmazásba.

Ehhez meg kell nyitni a tárcát és először a jobb alsó sarokban látható Settings menüre kell klikkelni, majd kiválasztani a legfelső Wallets menüpontot.

Ezután ki kell választani a megfelelő tárcát és a mellette lévő kis gombra klikkelve, a Show Recovery Phrase menüpont alatt felírni az ott látható seed kulcsot.

Ezt követően visszalépve a tárcákra, egy jobbra húzással törölhetjük a walletet.

Ha ez is megvolt, akkor a jobb felső sarokban látható + ikonnal adhatjuk hozzá ismét a tárcát a programhoz. Ha nem egy speciális tárcát használtunk, akkor a Multi-Coin Wallet opcióval mehetünk tovább.

Ezután újra be kell írnunk a pár lépéssel korábban felírt seed kulcsot. Az első szó beírásánál érdemes odafigyelni rá, hogy kisbetűvel kezdjük el a gépelést, különben lehet, hogy az automatikus nagy betűzés miatt hibásnak érzékeli az első szót és nem fogja elfogadni a kulcsot. Ezt követően ismét beléphetünk a tárcánkba, ami már a megfelelő egenleget fogja kijelezni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img