A bitcoin hálózat aktivitása emelkedik

spot_img

A bitcoin napi aktív címek száma történelmileg megbízható mutatója a digitális eszköz várható ármozgásának: a BTC ára hagyományosan a hálózaton interakcióban lévő címek számának növekedése miatt emelkedik.

Az ötödik egymást követő napon, a hálózaton lévő aktív bitcoin címek száma meghaladta az egymilliót a Santiment blokkláncelemző cég szerint. Az on-chain analitikai platform a múltbeli egyenlegekhez és a kialakuló trendekhez a következőket írta:

“Öt egymást követő napon (a hétvégéket leszámítva) több mint 1 millió aktív cím interakciója volt megfigyelhető a BTC hálózaton. Ez az emelkedés biztató jele annak, hogy elkerülhetetlenül újabb történelmi csúcsot tesztelhessünk.”

Bitcoin címek száma 5 egymást követő napon 1 millió felett. Forrás: Santiment

A Lightning Network is tovább növekszik

Az elmúlt egy évben a Lightning Network is folyamatos növekedést mutatott. A várakozások szerint 2021 első tíz hónapjában több, mint 9200 csomóponttal bővült a hálózat, az on-chain elemző platform elérhető adatai alapján.

A Glassnode társalapítói megjegyezték: “A Lightning Network folyamatosan növekszik. Csak 2021-ben mintegy 9200 új csomópontot adtak hozzá a hálózathoz. Ez 111%-os növekedést jelent a működő hardverek tekintetében. A hálózatban jelenleg 17 464 LN csomópont van online.”

Bitcoin Lightning Network csomópontok száma. Forrás: Glassnode

Ha bitcoint vagy egyéb kriptovalutát vásárolnál a Binance felületén ezt biztonságosan megteheted. További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/finbold/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img