Hamarosan a Discordra is megérkezik az Ethereum

spot_img

Miközben a bitcoin ma hajnalban új árfolyamrekordot állított be, az ethereumot sem lehetett visszafogni, ami ezúttal a 4800 dolláros szintig törve állított be egy újabb csúcsot.

Érdekes belegondolni abba, hogy 2017. októberében sokan még hihetetlenkedve nézték, ahogy a bitcoin először lépi át a korábban elérhetetlennek tartott 5000 dolláros árfolyamszintet. Most, négy évvel később ugyanez a helyzet az ethereummal, ami már csak egyetlen lépésre áll ennek a jelképes mérföldkőnek az elérésétől.

Ennek és még számos másik lépésnek a megtételében nyújthat segítséget, hogy a világ egyik legnépszerűbb chat platformjának számító Discord hamarosan integrálni fogja a Metamaskot. A legelterjedtebb Ethereum tárca közelgő támogatásáról a Discord igazgatója tett közzé egy ezt beharangozó képet, amin a WalletConnect logója is jól kivehető. Ez több más (Pl.: Ledger Live, Trust, Crypto.com, stb.) tárcával való interakciót is lehetővé tehet.

Habár a havi 140 millió aktív felhasználóval rendelkező Discord nyitása a kriptók felé önmagában is említést érdemelne, a lépés újszerű felhasználási módokra is lehetőséget adhat.

Nem kizárt például az olyan új beállítási lehetőségek megjelenése, amelyek aktiválásával egyes csatornákhoz csak azok kaphatnak majd hozzáférést, akik rendelkeznek egy bizonyos kriptopénzzel, vagy NFT-vel. Ez olyan csoportok létrehozását teheti lehetővé, amibe tényleg csak az adott közösség tagjai tudnak belépni, a trollok és a gyors átverésekben utazók viszont már nem.

A Kripto Akadémia Discord csoportja két évvel az indulása után, éppen a napokban lépte át a 10 000 fős taglétszámot. Tudomásunk szerint ez hazánk legnagyobb és legaktívabb kripto témákkal foglalkozó chat közössége. Ha szeretnél, ezen a linken keresztül csatlakozhatsz a beszélgetéshez.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img