Az ország vezető adózási szakértői a te kérdéseidet várják!

spot_img

Hogyan kell feltüntetnem az SZJA bevallásomban a kriptopénzes nyereséget? Hogyan kell bányászként adóznom? Beleszámolhatom a kiadásokba az áramköltséget? Hogyan adózzak a kereskedéseim után? Ha valaha felmerültek benned ezek a kérdések, jó helyen jársz.

A BDO Hungary és a Kripto Akadémia most induló közös programjában egy kiscsoportos adótanácsadáson vehetsz részt. Ennek keretében adózási szakértőink válaszolnak egyedi kérdésedre.

A kiscsoportos adótanácsadásra eddig bányászok és kereskedők, magánszemélyek és vállalatok képviselői is regisztráltak már. A BDO adótanácsadóinak szakértelme a hazai kriptopénz szabályozás minden körére kiterjed. Ha te olyan helyzetben volnál, hogy a rád vonatkozó törvények nem pontosak vagy nem tisztázottak, a BDO akkor is segít: állásfoglalást kér a jogalkotótól a te esetedre. A BDO Hungary szakértelmét a legutóbbi online meetupunk során is bizonyította, ahol rengeteg kérdésre válaszoltak:

Magyarországon nagyon kedvező az adóztatás: a jövő évtől kezdve felére csökken a kriptopénzeket terhelő adó, 35%-ról 15%-ra. Ráadásul itthon egy kriptotőzsdén vagy váltón végrehajtott kripto-kripto váltás nem adóköteles, csak a kripto-hagyományos valuta váltása az. Itt van tehát a tökéletes alkalom arra, hogy felkészülj a rád vonatkozó kötelezettségekből. Nézd meg a kiscsoportos adótanácsadásról szóló ajánlatunkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img