Staking szolgáltatás intézményi befektetőknek

spot_img

A top BTC poolokhoz tartozó Foundry Digital elindította a Foundry Stakinget, hogy különböző proof-of-stake (PoS) blokklánc hálózatokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtson intézményeknek.

“Jelentős befektetéseket eszközöltünk a PoS infrastruktúrába, hogy megismételhessük bányászati ​​sikerünket a gyorsan növekvő staking iparágban” – mondta Mike Colyer, a Foundry vezérigazgatója múlt szerdai nyilatkozatában.

Proof-of-stake a neve annak a konszenzus mechanizmusnak, amely megköveteli a felhasználóktól, hogy egy bizonyos mennyiségű kriptopénzt tartsanak a tárcájukban, hogy validátorokká váljanak, szemben a  bitcoin hálózat proof-of-work rendszerével, amely megköveteli a felhasználóktól, hogy bányászati eszközöket vásároljanak és üzemeltessenek.

A Foundry olyan intézményekre szabja staking üzletágát, mint a letétkezelők, a fedezeti alapok, a bankok és a kockázati tőkecégek. Természetesen testre szabható szolgáltatásokat is nyújt majd a bányászpool ügyfelei számára.

Emellett az üzletág együttműködik a Genesis digitális eszközközvetítő ügynökséggel, hogy ügyfeleinek különféle treasury szolgáltatásokat nyújtson.

A Foundry egy észak-amerikai bitcoin bányászpool, a teljes hashrate mintegy 13%-át birtokolja a BTC.com által gyűjtött hálózati adatok szerint, másodpercenként több mint 20 exahash bányászkapacitással.

A Foundry Staking szolgáltatás palettája 20 blokklánchálózatra terjed ki, köztük az Ethereum, a Solana, a Helium, a The Graph és a Horizen hálózatokra – áll a múlt szerdai közleményben.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/coindesk, AiThority.com/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img