A userek túlnyomó többsége elvégezte a kötelező azonosítást a Binance-en

spot_img

Miután hosszú éveken keresztül macska-egér játékot játszott a szabályozókkal, a Binance végül elmozdult egy legálisan működő pénzügyi szolgáltatás irányba. Ennek részeként idén augusztusban bevezették a kötelező ügyfélazonosítást: ha most bármilyen pénzügyi műveletet szeretnél elvégezni a tőzsdén, akkor biztosan belefutsz az azonosításba.

Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója szerint a kötelező személyazonosítás miatt mindössze a felhasználók 3%-a távozott a platformról. A túlnyomó többség, a userek 97%-a megadta adatait és okmányait a tőzsdének. Vagyis nem váltak valóra azok a félelmek, amik a Binance végét jósolták.

„Van a usereknek egy kis csoportja, amelyik nem szereti az azonosítási szabályokat. Ez egy szabad piac, számukra is vannak platformok amiket tudnak használni.”

A kötelező KYC-vel CZ arra számít, hogy több user, több vállalkozás és üzlet meri majd használni a Binance szolgáltatásait.

„A Binance-nél úgy döntöttünk, hogy teljes mértékben szeretnénk megfelelni a szabályoknak. Ezért vezettük be a személyazonosítást minden globális felhasználónknak, minden egyes szolgáltatásunkra. Úgy gondoljuk, hogy ezzel sokkal több ember látóterébe kerülhetünk. A legtöbb ember biztonságosabbnak érzi egy licenszelt tőzsde használatát.”

A Binance struktúrájában is decentralizált módon működött, amíg tudott. Az utóbbi időszakban viszont gócpontokat alakított ki a világ több pontján: Európában Írország lehet a Binance központja, de Franciarország is felmerült. CZ ennek kapcsán azt mondta, hogy „Mostanra világossá vált, hogy ahhoz, hogy egy központosított tőzsdét működtessünk, egy központi, jogi entitásra van szükségünk”.

A Binance jutalékai számodra is olcsóbbak lehetnek. Ha ezen a linken regisztrálsz, 20%-ot visszakapsz minden kifizetett jutalékod után. Ennél jobb ajánlatot nem találsz a piacon. Ez az ajánlat egyszerre érvényes a BNB jutalékfizetés kedvezménnyel is.

/cointelegraph/

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img