Az ICON tovább feszegeti a technológiai határokat, ezúttal a metaverzumot célozta meg

spot_img

A metaverzum építő, az RFOX (RedFOX Labs) az ICON-t (ICX) az első lakosok egyikeként fogadja az RFOX VALT-ban, ami egy kiskereskedelemre és szórakoztató iparra összpontosító virtuális világ. Az RFOX VALT-ban az ICON-nak lesz egy kijelölt galériája és irodahelyisége, amely nyitva áll a nagyközönség számára. Az emberek nem csak többet tudhatnak meg a projektről, hanem új, virtuális társadalmi kapcsolatokat is teremthetnek a virtuális valóságkörnyezetben, az új főhálózat, az ICON 2.0 megjelenését követően.

Az ICON 2.0 monumentális változást jelent az ICON és tágabb ökoszisztémája számára. Az ICON 2.0 az ICON blokklánc alapmotorjának teljes újratervezése, amely gyorsabbá, erősebbé és más blokkláncokkal interoperábilissá teszi. A Nexus, az ICON láncok közötti kommunikációs protokoll. BTP (Blockchain Transmission Protocol) interfész segítségével az ICON felhasználók hamarosan képesek lesznek eszközöket mozgatni az ICON és a partner blokkláncok között, beleértve a Moonriver, NEAR, Binance Smart Chain, Polkadot, Acala és mások blokkláncokon.

Mit jelent az ICON 2.0 az ICON ökoszisztéma számára – 1. rész

A RedFOX Labs útjának korai, de kulcsfontosságú szakaszában van, mivel gyors növekedésre készül. A megfelelő partnerek megtalálása a növekedéshez és fejlesztéshez, akik szintén ki tudják használni a Metaverse által nyújtott ajánlatokat, kulcsfontosságú. Mivel mindkét vállalat az interakcióra, a kapcsolatokra és a kínálatuk bővítésére összpontosít, ez a stratégiai partnerség logikus lépés.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy a RedFOX Labs tagjai minket választottak stratégiai partnereik egyikének a vállalkozásuk korai szakaszában. Nagyon várjuk azokat a kreatív lehetőségeket, amelyeket egy teljesen dedikált VR tér nyújt majd, nem csak abban a tekintetben, hogy hogyan kommunikáljuk mindazt, ami az ICON ökoszisztémában történik, hanem abban a tekintetben is, hogy a szélesebb közösség hogyan fog egymással a virtuális valóságban kapcsolatba lépni” – mondta Min Kim, az ICON projekt alapítója.

Az RFOX-ról

A délkelet-ázsiai székhelyű, 2018-ban alapított RFOX egy blokklánc metaverse építő. Az internetes gazdaság leggyorsabban növekvő ágazataiban építkezve az RFOX interoperábilis vállalatokat és alkalmazásokat épít, amelyeket az RFOX VALT nevű virtuális világban mutat be. Az RFOX a következő területeken hozott létre vállalkozásokat: RFOX Games (egy játékkal kereső NFT Gaming platform), RFOX.Finance (DeFi protokoll), RFOX TV, RFOX Media (amely felvásárolta a 13 millió aktív felhasználóval rendelkező MYMEDIA MYANMAR-t) és az RFOX NFT Whitelabel Platform. Az RFOX ökoszisztémát az RFOX valuta tokenje hajtja, a felhasználókat pedig a VFOX jutalom tokenje révén jutalmazza.

Az RFOX token már megtalálható a KuCoin  kínálatában. Ha most szeretnél ICX-t vásárolni a Binance felületén biztonságosan megteheted.

/redfoxlabs, theiconist/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img