Intelligens mezőgazdasági megoldások globálisan az ICON-tól

Megosztom

Újabb nap, újabb hír az ICON-tól. Szinte nincs olyan hét, hogy ne jelentenének be valami technológiai újdonságot az ökoszisztémától. Ezúttal az ICONLOOP blokklánc vállalat “intelligens farmok adatplatformjának” elindításáról szólnak a hírek Dél-Koreában.

A platform olyan adminisztratív bázist fog létrehozni, amely képes lesz szisztematikusan összeállítani, kezelni és megosztani az adatokat egy nemzeti “intelligens farmcsomag” részeként.

A projektet a dél-koreai Mezőgazdasági, Élelmiszerügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium és a Vidékfejlesztési Igazgatóság támogatja, amelyet a Koreai Élelmiszer-, Mezőgazdasági és Erdészeti Technológiai Tervezési és Értékelési Intézet (iPET) vezet.

Az ICONLOOP, a hatalmas adatplatformot a CCmedia Service, a Hohyun FnC, az UBN és az ArtPQ konzorciumának részeként fejlesztette ki.

Mivel a mezőgazdasági területek rohamosan csökkennek a népesség fokozatos növekedésével szemben, egyre kevesebb földterületet tudnak felhasználni a minőségi gazdálkodásra, nemcsak Dél-Koreában, hanem világszerte.

Az energia- és munkaerőpiac költség oldala is egyre magasabb, a mezőgazdaság fenntarthatósága komoly kérdéseket vet fel. Nemzetek és szervezetek világszerte dolgoznak az úgynevezett “negyedik ipari forradalom” technológiáin alapuló intelligens mezőgazdasági megoldások kifejlesztésén.

Dél-Korea több minisztériumát érintő “intelligens farmcsomag” projektje, az intelligens farmok első generációjának 2027-ig történő iparosítását tűzte ki célul. Ezeknek a technológiai megoldásoknak a kifejlesztésével igyekeznek az országnak új növekedési felhajtóerőt biztosítani és a nemzeti versenyképességet megerősíteni.

Az ICONLOOP blokklánc technológiája javítja a projekt hatalmas adatplatformjának átláthatóságát és hitelességét azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok biztonságos és kényelmes tárolását és kezelését.

Érdekes módon az ICONLOOP a “broof” blokklánc alapú tanúsítási szolgáltatást használja az adatok kezelésére és megosztására, megakadályozva a manipulációt. Emellett blokklánc technológiát alkalmaz, hogy a felhasználók a kutatási dokumentumokat tartósan tárolhassák a megváltoztathatatlan blokkláncon.

JH Kim, az ICONLOOP vezérigazgatója elmondta, jelentős mérföldkőnek tartja, hogy cége blokklánc technológiáját egy olyan projektben vetik be, amely “egy fenntartható mezőgazdasági ökoszisztéma sarokkövévé” is válhat.

Hozzátette, hogy az ICONLOOP arra fog törekedni, hogy a DID-hez hasonló blokklánc technológia hozzájáruljon egy biztonságosabb, kényelmesebb világ kialakításához.

Ha ICON (ICX) vagy egyéb más nagyobb kriptovaluta vásárlását tervezed, a Binance felületén biztonságosan megteheted.

/theiconist/

Az ICON tovább feszegeti a technológiai határokat, ezúttal a metaverzumot célozta meg

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel