Izgalmas újdonságok érkeznek a Project Nebula P2E játékba

spot_img

A Project Nebula, az ICON blokkláncon futó sci-fi NFT játéka, november végén újabb funkciókat jelentett be.

A 2021 júliusában indult Project Nebula eddig elsősorban az űrkutatásra összpontosított. A játékosok NFT űrhajókat irányíthatnak a galaxisban, hogy olyan csillagrendszereket kutassanak fel, amelyek igényelhető NFT bolygókat tartalmaznak és ICX-ért cserébe árverezhetnek el a játék piactéren. Természetesen ennél többről van szó – a játékról ezekben a cikkekben találsz még több részletet – a játékosok már várták, hogy a fejlesztőcsapat, az ICON Forge új elemekkel bővítse a játékmenetet.

A fejlesztő csapat négy új funkciót ígért, amelyek még ez év végére kerülnek be a játékba, köztük új űrhajókat, új küldetéseket, csillagtérképeket és egy teljesen új piacteret.

GEN1 űrhajók

Az első újdonság november 30-án érkezett a GEN1 terran űrhajóflotta elővételes elindításával. Az új hajók közé tartoznak a Chrysalis, az Illex és a Zethus, ez utóbbi jelenleg a legolcsóbb űrhajó a Project Nebula piacterén, 140 ICX körüli áron (kb. 180 USD a cikk írásakor). Az új GEN1 űrhajókat már várta a közösség, a GEN0 hajók túlárazott áraira válaszul.

Új küldetések

Új küldetésekkel is készül a csapat. Egy küldetésnapló képernyővel fog bővülni a játék, amelyen a játékosok megtalálhatják az elérhető küldetéseket az űrhajójuk pozíciója alapján a galaxisban. Az új küldetések különböző helyszíneken, például űrdokkokban és aszteroidákon lesznek elérhetőek.

Lesznek olyan történetszálak, amelyeken keresztül a játékosoknak nagy kiterjedésű űrutazásokat kell megtenniük, hogy NFT fogyóeszközöket és esetleg új űrhajókat szerezzenek. A történetek között szerepelnek majd mentőakciók, információgyűjtés, feketepiaci kereskedelem és még sok más. Még Terran Frakció küldetések is lesznek azoknak a játékosoknak, akik részt szeretnének venni a régió politikai intrikáiban.

Csillagtérképek

A küldetések által létrehozott új tevékenységek mellett a Project Nebula felfedezői hamarosan csillagtérképes NFT-ket is készíthetnek. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a játékosok felfedezzenek egy-egy szektort, majd az adatokat egy üres térképmeghajtóra töltsék (amelyet szintén a játékban szerezhetnek meg), a térképek ezután eladhatók lesznek a játék piacterén.

Bárki, aki egy csillagtérképet birtokol, képes lesz látni a szektoron belüli összes objektumot, és csökkentett hexaköltséggel utazhat a szektorban. A csillagtérképek minden bizonnyal stratégiai előnyt jelentenek majd a játékosoknak.

Űrkereskedés

Ami elvezet minket a negyedik új funkcióhoz, még idén vezetnek be: egy kibővített piactér, ahol több árut lehet vásárolni és eladni. A fogyasztási cikkek és a tervrajzok kereskedhető NFT-ként lesznek elérhetőek (a fent említett csillagtérképek, hajók és bolygók mellett). A kereskedhető anyag- és alkatrész NFT-ket szintén valamivel később adják majd hozzá.

Maga a piactér kinézete és funkciója is javulni fog, többek között vételi és eladási megbízásokkal. Az összes új NFT típussal, a játék play-to-earn modellje várhatóan sokkal gördülékenyebbé válik, mivel a játékosok a piaci kereslethez igazíthatják játékstratégiájukat.

Az ígéretek szerint a fenti funkciók mindegyike még az új év előtt elindul. 2022-re és azon túl az ICON Forge még több újítással fog érkezni.

További jövőbeli kiegészítések közé tartozik a PvE (player versus environment – játékos a környezet ellen) és a PvP (player versus player – játékos a játékos ellen) harc, ami végre igazi stratégiai játékká teszi majd a Project Nebulát.

Nemrég megnyitottuk a #play-to-earn szobát a Discord szerverünkön. Gyere és csatlakozz hozzánk, beszélgessünk a játékokról. Gyakran kéz a kézben járnak a play-to-earn játékok az NFT-kel. A hagyományos NFT-kel kapcsolatos kérdések, ötletek, megbeszélni valók továbbra is az #nft szoba tárgyát képezi.

Különböző metaverse és NFT projektek tokenjeit a Binance felületén is megtalálod. További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/theicon.ist, project nebula/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img