Kriptopénzügyek – 24.

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten!

Ledger

A Ledger, amely leginkább a hardveres pénztárcáiról ismert, még az év elején 380 millió dollárt gyűjtött be egy finanszírozási körben, és akkor azt ígérte, hogy bővíteni fogja szolgáltatásait. Ez meg is történt, kripto betéti kártyát vezet be Crypto Life kártya néven.

WAVES

A WAVES láncán futó swop.fi-n újabb IDO készül. (Swop.fi egy instant kriptotőzsde, amely AMM – automatic market maker – modell alapján működik.)

ICON

Ez egy gyors emlékeztetőre hívja fel a figyelmet az ICON Foundation! Aki még mindig az ICONex pénztárcát használja, erősen javasolják, hogy váltson át MyIconWallet-re (asztali + mobil) vagy a Hana Wallet-re (asztali) használatára. A régebbi ICONex pénztárca kevesebb funkciót kínál majd a közeljövőben, elavult. Hamarosan érkezik majd a láncok közti átjáró és ehhez fog kaput biztosítani a két tárca. MyIconWallet-et itt érheted el.

A Hana pénztárca az ICON első multi-chain pénztárcája, amely több láncon is elérhető DApp támogatással fog rendelkezni, vagyonkezeléssel és irányítással, stakeléssel stb. A tárcát itt éred el. Az ICONex tárca privát kulcsaival tudsz belépni és létrehozni új walletet a fent említett tárcákban.

Celsius

Egyes felhasználóknak már elérhető a Celsius Swap beta verziója. A jövőben így platformon belül tudunk váltani az eszközök között, a promóció szerint 0%-os költséggel. A következő hónapban kéthetente egyre több és több felhasználót adnak hozzá a beta verzió listájához. Folyamatos frissítik majd a swap oldalt, például különböző párokkal, funkciókkal, ennek állapotáról e-mailben értesítik a feliratkozót.

Kraken

Ahogy arról számos alkalommal beszámoltunk, 2021 slágere a kriptopénz-iparban egyértelműen az NFT technológia, nyáron rajtolt a Binance saját, dedikált platformja a témában, most a Kraken is követi példájukat. Az NFT piac egyik meghatározó platformján, az OpenSean-n már milliós nagyságrendben érhetünk el különböző blokkláncon rögzített digitális alkotásokat, persze a minőség és a mennyiség ahogy mindig, most is, itt is hadban áll. Mutatjuk a Kraken NFT szolgáltatás részleteit.

Piaci zanza

A Clark Moody Bitcoin Dashboard adatai szerint a valaha létező összes bitcoin több mint 90%-át már kibányászták. A számítások szerint a maradék 10%-ot a következő 119 évben fogják kitermelni.

Az Etherscan szerint legutóbb a Three Arrows Capital összesen 14 833 ETH-t (körülbelül 56 millió dollár értékben) vásárolt fel különböző tőzsdékről.

A német takarékpénztárak a bitcoin bevezetését tervezik

 

A SEBA Bank elindítja első szabályozott arany tokenjét, amely lehetővé teszi a fizikai arany digitális tulajdonjogát. A fizikai arany bármikor kikérhető igény szerinti szállításra, egyenesen a partner finomítóktól.

A Deutsche Börse többségi tulajdonrészt vett a svájci kriptós brókerben

 

A Twitter és a Square (egy ideje Block) alapítója, Jack Dorsey a mai napon Jay-Z-vel együtt jelentette be, hogy megvannak azok az ígéretes személyek, akik vezetni fogják az általa létrehozott alapítványt. A ₿trust-nak keresztelt alapítványt Dorsey azért hozta létre, hogy a Bitcoin fejlesztését támogassák afrikai és indiai csapatokkal.

A Ledn ügyfelei a jövő év elejétől ingatlanokat vásárolhatnak majd bitcoin állományuk segítségével.

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád a lending szolgáltatókat az alábbi linkek valamelyikén megteheted:

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel youtube csatornánkra is, ahol naponta jelentkezik Györfi András a Kripto Percekkel, a LapSzemlével és minden hétfőn, szerdán, pénteken a Kérdezz-Felelekkel, amiben az előző videóban feltett kérdésekre válaszol. Keny kereskedő kollégánk napi videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok Kriptopiac Keny-vel címmel szintén a youtube csatornánkon. Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img