Bevételt szeretne látni a Bitcoin készletéből a Microstrategy

spot_img

Ezidáig 122 000 BTC-t vásárolt a Microstrategy, többet, mint bármelyik hagyományos, nem kriptóval foglalkozó vállalat. Michael Saylor, a vállalat vezérigazgatója szerint eljött az ideje, hogy hozamot érjenek el a felgyülemlett Bitcoinokon.

Pénteken, egy részvényeseknek szánt előadáson Saylor kihangsúlyozta, hogy még komoly lépést nem tettek az ügy érdekében, de nagyon elszántak és lelkesek.

„Szerintünk a jövőben meglesz a lehetőségünk arra, hogy jelzálogosítsuk a bitcoint és ezáltal hosszú távú KÖLCSÖNÖKET vegyünk fel kedvezően, amit a bitcoin piacon fordítanánk az előnyünkre. De arra is gondoltunk, hogy kölcsönadjuk egy megbízható félnek, hogy kamatot termeljen nekünk. A harmadik opció az lenne, hogy valamilyen partnerség keretében felhasználjuk. Ha sikerülne partnerre találni egy big tech cégnél vagy egy banknál, akik nagyon szeretnének hozzáférni a bitcoinhoz, akkor az egy jó bevételi forrás lehetne számunkra.”

Saylor még azt is hozzátette, hogy kifejleszthetnének valamit, ami egyedi módon használná fel a bitcoint.

A téma végén a vezérigazgató még megjegyezte, hogy a cég továbbra is felhalmoz a bitcoinból, „ez a tervünk, ez a stratégiánk”.

/theblock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img