A Kraken is NFT platformot nyit

spot_img

Ahogy arról számos alkalommal beszámoltunk, 2021 slágere a kriptopénz-iparban egyértelműen az NFT technológia, nyáron rajtolt a Binance saját, dedikált platformja a témában, most a Kraken is követi példájukat. Az NFT piac egyik meghatározó platformján, az OpenSean-n már milliós nagyságrendben érhetünk el különböző blokkláncon rögzített digitális alkotásokat, persze a minőség és a mennyiség ahogy mindig, most is, itt is hadban áll. Mutatjuk a Kraken NFT szolgáltatás részleteit.

Jesse Powell, a Kraken első embere jelentette be a készülő NFT piacteret, elsősorban a Metaverzum NFT-k kapcsán megjelenő hype-ra hívta fel a figyelmet. A már említett Binance mellett az FTX, és a Cionbase is hasonló lépésre készül, úgy tűnik egy-két éven belül alig lesz majd olyan kriptopénztőzsde, ami ne rendelkezne saját, dedikált NFT piactérrel.

Powell stratégiája nem mellesleg egyszerű, úgy látja, hogy dinamikusan fejlődő terület az NFT-piac, a jövőben jó eséllyel csak egyre nagyobb és nagyobb lesz, ők pedig nem szeretnének le- és kimaradni, ezért érzik úgy, hogy most kell lépniük.

Sőt, saját kutatást is készítettek még szeptemberben, amiből kiderült, hogy az Ethereum rendszerében az NFT-k jelentették a fő “attrakciót”, hoszen a GAS égetések 49%-a ezekhez a tokenekhez kapcsolódott. Az FTX nem mellesleg már októberben elindította saját NFT piacterét, a Coinbase is tervezi, a Hubi hasonló felülete pedig novemberben rajtolt.

Az NFT vonaton nincsen fék, a terület a DeFi-hoz hasonlóan még hosszú éveken át fog növekedni. Ha most szeretnél kriptopénzeket, vagy NFT-ket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img