A Ledger kriptopénz fedezetű betéti kártyát dob a piacra 

spot_img

A Ledger, amely leginkább a hardveres pénztárcáiról ismert, még az év elején 380 millió dollárt gyűjtött be egy finanszírozási körben, és akkor azt ígérte, hogy bővíteni fogja szolgáltatásait. Ez meg is történt, kripto betéti kártyát vezet be Crypto Life kártya néven.

A kártya felhasználói több mint 50 millió kiskereskedőnél és online áruházban tudnak majd kriptovalutával fizetni – áll a Ledger múlt csütörtöki sajtóközleményében. A kártya programmenedzsmentjét és infrastruktúráját a Baanx nevű fintech cég biztosítja.

A kártyatulajdonosok hitelkeretet nyithatnak kriptovalutát használva fedezetként, hogy készpénzhez jussanak. A kamatlábak régiónként fognak változni.

A kártya először az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban 2022 első negyedévében, az Egyesült Államokban pedig a második negyedévben lesz elérhető.

A Crypto Life kezdetben a BTC-t, az ETH-t, az USDT-t, az EURT-t, az USDC-t, az XRP-t, a BXX-et, a BCH-t és az LTC-t fogja támogatni.

A Ledger igazgatója, Ian Rogers a CoinDesknek elmondta, hogy a vállalat a “HODL” lehetőségeként indult, de a felhasználók “egyre többet és többet akarnak kihozni manapság a kriptovaluták tartásából”. Rogers hozzátette, hogy a Ledger kártyája és az abban rejlő lehetőségek egy újabb lépést jelent a hagyományos bankszámlák kiváltása felé.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/coindesk/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img