Új szobákkal bővült a Discord szerverünk

spot_img

A Kripto Akadémia Discord szerverén az elmúlt időszakban három új szobát is nyitottunk.

Az egyik a #play-to-earn szoba. Itt próbálunk közösen rendet vágni az egyelőre kaotikus P2E világban és megtalálni azokat a gyöngyszemeket, amikbe érdemes lesz belekezdeni, akár mint befektető, akár mint játékos vagy csapat. Ha már kipróbáltál egy P2E játékot és szívesen megírnád róla a véleményedet, ebbe a szobába várjuk azt. A kritikusság plusz pontot ér, a közösség hálás lesz érte. Nézz fel a szobába akkor is, ha mások tapasztalatára vagy kíváncsi, segítség kell az induláshoz vagy az aktuális fejőstehént keresed.

Mivel a P2E már önálló ágazattá nőtte ki magát, a meglévő #NFT szobát meghagyjuk azoknak a tagoknak, akiket a művészi célú NFT-k, a gyűjtögethetős dolgok, sport- vagy másféle digitális relikviák érdekelnek.

#fiat-kripto-átjárók – Ebben a szobában a szerkesztőség tagjai osztják meg a leggyorsabb és legolcsóbb módokat arra, hogy hagyományos fiat pénzt váltsunk kriptora és vissza. Ha kíváncsi vagy arra, hogy például a Binance-re hogyan lehet a legolcsóbban beküldeni pénzt, anélkül, hogy a drága bankkártyás vásárlást választanád, akkor nézz fel a szobába.

#fiat-kripto-beszélgető  – a #fiat-kripto-átjárók szoba közösségi verziója, ide már te is írhatsz. Ezt a szobát azoknak hoztuk létre, akiknek valamilyen személyre szabott segítségre van szükségük a váltáshoz. Ha egy kevésbé ismert fintech alkalmazáson van a pénzed és érdekelne, hogyan tudsz belőle egy shitcoint vásárolni egy eldugott DeFi tőzsdén, akkor ezt neked találtuk ki. Kíváncsi vagy, hogy a dollárodból, az euródból vagy a forintodból hogyan lehet a leggyorsabban és legolcsóbban kriptót venni? Akkor ez a te szobád.

Több, mint 11 ezer taggal a Kripto Akadémia szervere az ország legnagyobb Discord közössége.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img