Utálják az Ubisoft NFT ötletét a játékosok

spot_img

Erős ellenállásba ütközött a játékos közösség részéről a francia székhelyű Ubisoft Entertainment újonnan bejelentett NFT projektje, a Quartz.

Az Ubisoft a héten, egy YouTube videóban jelentette be a Quartz-ot. A projekt célja, hogy egyesítse az NFT-ket, a blokkláncot és tripla-A kategóriás játékokat. Ezért a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint című játékba hamarosan NFT-ket integrálnának.

A bejelentő videó annyira rossz visszajelzéseket kapott, hogy inkább leszedték a YouTube-ról, miután több százezer ember már megnézte azt. Bár a YouTube-ról nemrég lekerültek a nyilvános dislike mérőszámok, egy Chrome bővítménnyel látni lehet azokat. Ebből az derült ki, hogy a videó 1400 like-ot és 37 000 dislike-ot kapott, ami kb. 96%-os nemtetszési arány.

Persze nem csak a YouTube-ot, hanem az összes közösségi platformot is elérte a gamerek felháborodása. A tartalomgyártók átverésnek nevezték az NFT-ket, a kommentelők lehúzást emlegetnek vagy az Ubisoft termékek bojkottjára bíztatnak. A vélemények szerint az Ubisoft inkább a monteziációval foglalkozik és a játékosok pénzéért kuncsorog ahelyett, hogy a játékait javítaná vagy minőségi termékeket fejlesztene.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img