A TIME magazin is csatlakozik a metaverzumhoz

spot_img

Közel fél éve érkezett a hír, hogy a TIME magazin NFT formájában árulja néhány címoldalát. Úgy látszik ez csak a kezdet volt! A TIME – a közel 100 éves magazin mögött álló médiavállalat – a Mike Novogratz Galaxy Digital cégével kötött partnerség révén belép a kriptopiacra, hogy tartalmat szolgáltasson olvasóinak a metaverzumról.

A TIME csütörtökön jelentette be, hogy elindítja a TIME100 Companies Metaverse kategóriát, amely a cég által készített listák családjához fog tartozni. A TIME100 a világ legbefolyásosabb vállalatait és embereit emeli ki iparágak szerint. Az új lista, amelyet a Galaxy megbízásából állítanak össze, a metaverzumban tevékenykedő építőket mutatja be.

A partnerség részeként a TIME oktatási anyagoknak ad majd otthont a weboldalán, és egy új, metaverzummal foglalkozó hírlevelet is indít. A lap a Galaxy házon belüli metaverse szakértőjére fog támaszkodni.

A TIME csatlakozása a metaverzumba a Galaxy szerint jól mutatja azt, hogy a virtuális alapú világok új lehetőségeket kínálnak a médiavállalatok számára is a közönséggel való kapcsolattartásra.

“Ma még nehéz elképzelni, hogy a metaverzum milyen hatással lesz a kereskedelemre, a tartalomra vagy a közösségre” – jegyezte meg a Galaxy szóvivője a The Blocknak. “Egy dolgot tudunk, hogy a magával ragadó virtuális világok előbb-utóbb a gazdaság minden szektorára hatással lesznek.”

Ma a blokklánc alapú metaverzumok, mint például a Cryptovoxels és a Decentraland lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy virtuálisan összegyűljenek és eseményeket tartsanak. A jövőben a TIME ilyen típusú csatornákon keresztül tölthetné fel tartalmait.

“Miközben saját magunk metaverzummá való fejlődésünkre gondolunk – különösen a 2023-as születésnapunk 100. évfordulója előtt – az lesz a célunk, hogy olyan élményeket nyújtsunk, amelyek megfelelnek az ökoszisztémákon belüli elvárásoknak, ahelyett, hogy egyszerűen megismételnénk, amit az emberek a fizikai világban tapasztalnak. – mondta Keith Grossman, a TIME elnöke.

Ha bitcoint vagy nagyobb altcoin vásárlását tervezel a Binance felületén biztonságosan megteheted. További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/the block, time magazine/

20 000 000 emberhez viszi el a kriptopénzeket a TIME

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img