SHIBA elfogadóvá válik az AMC mozilánc

Megosztom

Az amerikai mozi-ipar a közhiedelemmel ellentétben köszöni, jól van, bár ehhez kellenek azok a módosítások, mint amikkel például az AMC lánc is élt. Kevesebb vetítés magasabb jegyárak mellett, ez a siker, legalábbis a túlélés “titka” számukra. Az AMC mozik talpon maradását idén a Reddit sereg is segítette a részvények pumpájával, de erről majd máskor. Az AMC bejelentette, hogy 2-4 hónapon belül bevezeti a Shiba Inu mémcoin elfogadását.

Nem teljesen új az AMC és a kriptopénzek kapcsolata, eddig is dolgoztak már a BitPay fizetési szolgáltatóval. A SHIB bevezetését maga Adam Aron, a mozivállalat CEO-ja lobbizta ki, ezzel is segítve cége népszerűségét a fiatalabb generáció körében.

A mozijegyek online vásárlásáról lesz szó, így juthatunk hozzá SHIB ellenében a legújabb filmekre szóló jegyekhez. Mivel a BitPay a fizetési szolgáltatójuk, ezért természetesen bitcoin és étert is elfogadnak, de itt még mindig nincs vége. A DOGE is szerepel az elfogadott kriptopénzek listáján, ám ezt a mémcoint csak ajándékkártyák vásárlására lehet használni, méghozzág naponta legfeljebb 200 dollár értékben.

Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel