Snoop Dogg most a metaverzumba fektet

spot_img

Ahogy a metaverzum iránti érdeklődés egyre inkább csak nő, a szórakoztatóipar nagyjai, köztük Snoop Dogg, deadmau5 és Shaun Neff csatlakoztak az Outlier Ventures vezető kripto kockázati tőkealap-kezelő céghez, hogy befektessenek és tanácsot adjanak a startupoknak az Open Metaverse felgyorsítása érdekében.

A Base Camp Accelerator 2019-es elindítása óta az Outlier Ventures, több mint 250 millió dollárnyi tőkét segített összegyűjteni, több mint 100 projekt számára a világ minden tájáról.  Köztük van például a Crucible és a Biconomy, de a cég olyan ökoszisztémák elindításában is segédkezett, mint a Fetch.ai és a Blox Move.

Az Outlier Ventures vezérigazgatója, Jamie Burke az év elején nyilatkozva elmondta, hogy szerinte a kialakulóban lévő metaverzum egy egységes térré fog nőni, amely nagyobb nyitottságot, interoperabilitást és lehetőségeket eredményezhet.

“A metaverse sok “verse-ből” áll, és az elképzelés az, hogy a metaverse lesz az egységesítő erő.” – mondta egy videóinterjúban. “Ez a fajta metaverse, minden versum fölött helyezkedik el.”

A Boson Protocol, amelyet szintén az Outlier Ventures támogatott, egy NFT piacteret épít a Decentralandon, ahol a résztvevők NFT-ként vásárolhatnak telkeket. “A kriptotérben most hatalmas korszellem van a metaverzális kereskedelem iránt” – mondta Justin Banon, a Boson Protocol társalapítója a Forkast.Newsnak.

Snoop Dogg már korábban is befektetője volt különböző kriptopénz projekteknek, sőt, a Twitteren még egy CryptoPunks NFT-t is bemutatott profilképként. Idén márciusban jelentette be első NFT gyűjteményének kiadását “A Journey with the Dogg” címmel, szeptemberben pedig azt, hogy 17 millió dollár értékű NFT-t birtokol az OpenSea piactéren.

Különböző NFT projektek tokenjeit a Binance felületén is megtalálod. További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/forkast, xr today/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img