Egy kill = egy dollár? A kripto játékokkal ez is lehetséges!

spot_img

Érdekelnek a blockchain játékok, de aggódsz amiatt, hogy mindegyik pay to win lesz, vagy majd egy méregdrága NFT vásárlása után tudod csak kipróbálni, és végül kiderül róla, hogy egy scam? 

Gondold újra! Nálunk most lehetőséged van ingyenesen, early accessben, tehát az elsők között kipróbálni a cikkben említett kripto-játékokat NFT vásárlás nélkül! Ha kiváncsi vagy egy teljesen új, izgalmas élményre, és szeretnél részese lenni a jövő fejlesztésének, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget. 

Bemutatunk neked három olyan játékot, amit a Kripto Akademia Gaming csapatának tagjaival együtt játszva próbálhatsz ki és ismerhetsz meg.

The Machines Arena

A The Machines Arena világban a lövöldözős játékok egy új dimenzióját élheted át, ahol a hősödet irányitva próbálod meg kiiktatni ellenfeleidet. A játék egyedülállóan kombinálja a felülről lefelé néző perspektívát, a dinamikus PvP csatákat, taktikus csapatjátékot és egy magával ragadó PvE Death Run módot is. Igazi úttörő a műfajában, hiszen nem csupán a szokásos lövöldözős élményt nyújtja. Az egyedülállóan kialakított PvP csatákban izgalmas és gyors akciókban vehetsz részt, ahol a reflexeid és taktikai érzéked lesznek a siker kulcsai. Összeállhatsz a barátaiddal és egy csapatot alkotva együtt bizonyíthatjuk be, hogy ti vagytok a legjobbak az arénában!

Nem csak a játékmenet terén nyújt izgalmas újdonságokat számodra, hanem a gazdasági rendszerében is forradalmi megközelítést alkalmaz. Itt a játékosok lehetőséget kapnak digitális tárgyak, úgynevezett NFT-k beszerzésére. Ezek a különleges tárgyak nem csak ritkaságuk miatt különlegesek, hanem a játékbeli gazdaságban is fontos szerepet játszanak. A NFT-knek köszönhetően a játékosok magas kockázatú, magas jutalommal kecsegtető lehetőségek elé néznek, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékélményt.

Ha megtetszett a játék, csatlakozz te is a Machines Arena világához, és élj át egy egyedülálló élményt! Gaming csapatunknak köszönhetően 20 belépéshez szükséges early access kulcsot tudunk biztosítani az érdeklődőknek

Victory Point

A Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) már régóta az egyik legnépszerűbb belső nézetű lövöldözős játék a játékvilágban. Most azonban egy új versenyző bukkant fel a Web3 játékok birodalmában, ami nem más mint a  Victory Point. Innovatív játékmenetével és fenntartható gazdaságával a Victory Point a Web3 korszak CS:GO-jának ígérkezik.

Más Web3 játékokkal ellentétben, ahol a kezdetleges NFT vásárlással nem kapsz azonnali értéket. A Victory Point-ban, amikor a játékosok megvásárolnak egy NFT katonát, annak értéke megjelenik a játékbeli $VIT egyenlegükön, majd ezt az egyenleget felhasználhatják a különböző játékmódokban való részvételre. A mérkőzés megkezdése előtt a játékosoknak $VIT egyenleget kell befizetniük egy jutalomalapba. A mérkőzés végén a jutalomalapot a játékosok között egyéni teljesítményük alapján osztják szét.

A Victory Point különböző játékmódokat kínál, többek között Team Deathmatch, Free-for-All, Guild Wars és Death Mode-ot. A játékosok három rang közül választhatnak: bronz, arany és kihívó. A rangodtól és a játékmódtól függően a bronz fokozatban győzelmenként 0,25 dollártól, a Battle Royale módban kihívóként elért győzelmekért akár 50 dolláros jutalmat is kaphatsz. Ha olyan játékos vagy, aki a magas kockázatú, magas jutalomért járó helyzeteket szereti, a Death módban minden egyes gyilkosságért 1 dollár jár, viszont minden egyes halálesetért ezzel egyenértékű büntetés jár.

Ha többet szeretnél megtudni a játékról és akár szívesen ki is próbálnád, csatlakozz a Discord szerverünkhöz, és kövess minket a Twitteren. Ne aggódj, jelenleg a játék zárt beta verziójának a tesztelése folyik, itt a halálesetekért nem kapsz büntetést. 🙂

Big Time

A Big Time egy MMOARPG, ahol barátaiddal összeállva kalandozhatsz téren és időn át! Fedezd fel az ősi rejtélyeket és a futurisztikus civilizációkat. Maximum 6 játékossal alkothatsz egy teljes csapatot és mindenki különböző játékstílusokkal rendelkező hősökkel kezdhet neki a játéknak, hogy meghódítsa a dungeon-okat.

Minden dungeon véletlenszerűen generált, ahol értékes NFT-t és nem NFT-ket zsákmányolhatsz. Különböző szörnyeket legyőzve és egyedi küldetések teljesítésével kell eljutni a végső szintre, ahol a főellenség szobájához érve tudjátok megmérettetni magatokat különleges és ritka NFT zsákmányok reményében. Barátaiddal összeverődve kalandozzatok a Big Time végtelen világában!

A játék ingyenesen kipróbálható és játszható, viszont egy ruby passhez lesz hozzá szükséged, amit a csapatunktól ingyenesen igényelhetsz. Ha szereted az MMORPG játékokat és úgy gondolod, hogy kipróbálnád, látogass el Discordunkra, ahol velünk együtt játszva vadászhatod a zsákmányokat. Szórakozzunk és élvezzük együtt a játékot! Szívesen látunk minden érdeklődőt.

Kritpo Akademia Gaming – KAG

Ne feledd, hogy ezeket a játékokat NFT vásárlás nélkül tudod kipróbálni! Fedezd fel a kripto játékok izgalmas világát és élvezd az early access hozzáférést számos más játékokhoz a Kripto Akademia Gaming csapat jóvoltából teljesen ingyen!

Csatlakozz a magyar kripto gaming közösségünkhöz, ahol megoszthatod tapasztalataidat, követheted a legújabb fejleményeket a témában, amit csapatunk rendszeresen megoszt veled. Velünk együtt játszhatsz egy lelkes közösségben, ahol közösen élvezhetjük a kripto játékok nyújtotta kihívásokat és szórakozást! Próbáld ki ezeket a játékokat és lépj be a közösségünkbe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img