Korai aratás a PrimeXBT-n: júliusban az újonc kereskedők kaszálták a legtöbbet

spot_img

A forró nyár mellé forró eredmények dukálnak, a PrimeXBT másolható kereskedői pedig júliusban is kitettek magukért.

A hozamok ezúttal jobban kedveztek azoknak, akik folyamatosan figyelemmel kísérték az követhető kereskedők listáját, az újoncok ugyanis ezúttal leiskolázták az oldal veteránjait. De menjünk csak szép sorjában.

A valaha elért teljes profit tekintetében továbbra is Spark vezeti a ranglistát, aki 11.5-szeres (1169%-os) növekedést ért el azóta, mióta másolható kereskedővé vált. Őt a már korábbi összefoglalóinkban is kiemelt SLOWW BUT SUREE követi 1079%-kal, mögöttük pedig Running Bitcoin kullog a maga szerény 876%-os teljesítményével.

Sajnos ezek a kiemelt traderek jűliusban nem bizonyultak a legjobb választásnak, mindannyian 10%-ot meghaladó mínusszal zárták a hónapjukat.

A hónap legjobbja ezúttal QUANT COV lett, akinek a követői 110%-os nyereségre tehettek szert. Sajnos ő éppen egy nagyobb mínuszból próbál talpra állni, így valószínűleg nem sokan pécézték ki őt a hónap elején, hogy nála fialtathassák a vagyonukat.

Az összképet tekintve sokkal kedvezőbb helyzetben van BitBoxTools, aki a 103%-os júliusi hozama mellett már 131%-os all time profittal büszkédlkedhet. Az őt követő három trader viszont szintén inkább QUANT COV példáját követi, vagyis a viszonylag jó hónapjuk ellenére épp egy mínuszos szériából próbálják újból felküzdeni magukat, ami miatt sokaknál a radar alatt maradhatott a teljesítményük.

A júliusi királyok ezúttal az oldal frissen bekövethető, tehát kevesebb mint 30 nap historyval rendelkező traderei letek. Master Scalper 479%-os, míg az őt követő WordlEater és One ProphS 274, illetve 130%-os teljesítménnyel zárták a hónapot.

MasterScalper egyébként mindössze egyetlen nappal maradt le arról, hogy átlépje a 30 napos határt és az oldal hivatalosan is elismert kereskedőjének számítson.

Mint az elmúlt hónapokban, úgy ezúttal is azt javasoljuk, hogy mielőtt bárki vakon bekövetné az ifjú reménységeket, mindenképp érdemes a személyes adatlapjaikat is leellenőrizni, hogy a hozamokat a megfelelő kockázatmenedzsment betartása mellett szerezték-e meg, vagy csak egy szerencsés trade-nek voltak köszönhetők.

Hogy augusztusban végre magukra találnak-e az oldal korábbi nagy nyerői, vagy továbbra is a kezdők dominálják a PrimeXBT copy trading felületét, azt következő összefoglalónkból ismét megtudhatjátok.

Ha szeretnéd te is automatikusan lemásolni a kereskedők ügyleteit, a PrimeXBT oldalán a Copy-trading menüpontra kattintva böngészhetsz a több mint 100 elérhető kereskedőből.

A lista csak a regisztrációt követő belépés után válik láthatóvá. A kereskedők neveire kattintva részletesebb statisztikák érhetők el.

Ha a Kripto Akadémia linkjét használod a regisztrációhoz, a folyamat során az alábbi bónuszkódokat is megadhatod, amik segíthetnek az indulásban:

  • Az AKADEMIA kóddal az első befizetésed értékének 7%-át bónuszként írja jóvá a tőzsde.
  • Az AKADEMIA25 kóddal 25%-kal kevesebb jutalékot fognak levonni tőled.

A két kód egyszerre is beváltható, nem kell választani közöttük. Ha felkeltette a figyelmedet, ide kattintva próbálhatod ki a PrimeXBT-t.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img