SimpleFX: 1000 dolláros bónusz a Black Week során történő kereskedésért

spot_img

A Fekete Péntek napjához közeledve ismét vásárlási lázban ég a világ, ami alól nem jelentenek kivételt a kripto és a hagyományos piacok sem. Miközben az amerikai részvénypiac ismét rekordokat döntöget, a bitcoinra most közel 20%-os kedvezménnyel csaphatnak le a traderek. A kínálkozó lehetőséget egy 1000 dolláros bónusszal is kiegészíthetik, akik kipróbálják a SimpleFX kereskedő alkalmazását.

Habár a két héttel ezelőtti, 69 000 dolláros csúcsot követő korrekció miatt mostanra kissé medvésbe fordult a hangulat, bizonyos jelek továbbra is arra utalnak, hogy az idei bika piac még egyáltalán nem ért véget. Amint arra a legutóbbi elemzésünkben is felhívtuk a figyelmet, a bicoin árfolyama csak alig néhány napos csúszással látszik lekövetni a 2017-es emelkedés menetrendjét.

Sárgával a bitcoin 2017-es, ugyanezen időszakban mutatott emelkedése látható

Egy másik elemző ennél is tovább menve, az arany korában mutatott viselkedésével bővítette a képet. Érdekesség, hogy amikor az arany 50 évvel először érte el az 1200 milliárd dolláros piaci részesedést, egy ugyanolyan korrekciós szakaszon ment keresztül, mint a bitcoin, ami idén tavasszal szintén először érte el ugyanezt az összértéket.

Viszont akadnak olyanok is, akik szerint a koronavírus-járvány újabb hulláma ismét a medvék malmára hajthatja a vizet. Az osztrák lezárásokhoz hasonló intézkedések bejelentése egyesek szerint ismét egy 2020 tavaszához hasonló villám összeomlást idézhet elő. Az azt követő bizonytalan időszak legnagyobb nyertesei az olyan tech cégek voltak, mint például az Amazon és az Apple, akik a termékeikkel és szolgáltatásaikkal képesek voltak kiszolgálni az otthonaikban ragadt embereket.

A Simple FX lehetővé teszi hogy a kereskedők mind a hagyományos részvény, mind a kripto piacokon elérhető lehetőségekből profitáljanak. Az oldal alapesetben egy 2500 dolláros, első befizetői bónusszal várja az új felhasználóit, amit ezen a héten egy további 1000 dolláros, bitcoinban kifizetett Black Week bónusszal is megtoldanak.

Azok, akik a Reward Center menüpont alatt regisztrálnak az akcióra, a vasárnap éjfélig végrehajtott valódi pénzes kereskedéseik forgalma alapján tehetnek szert az 1000 dolláros ajándékra. Ha szeretnél élni az ajánlattal, látogass el a SimpleFX oldalára

A SimpleFX egy 2014 óta működő bróker, ami az elsők között tette lehetővé a kriptovalutákkal történő kereskedést. Az oldal továbbra is csupán egy email címet kér a fiókok létrehozásáért. A SimpleFX célja, hogy a lehető legegyszerűbb módon tegye lehetővé a tradelést, a cég emiatt elsősorban mobil telefonokra fejleszti alkalmazását, így a SimpleFX WebTrader iOS, Android és Huawei telefonokon is elérhető, de akár a MetaTrader4-el is összeköthető.

A SimpleFX mindent elkövet, hogy lépést tartson a legújabb trendekkel, így lehetőséget teremt a legalacsonyabb hálózati díjakkal történő kriptós be- és kifizetésekre. Oldaluk támogatja a Lightning Network-öt, a Tron USDT-t és a Binance Smart Chain tokenjeit is.

A SimpleFX egy ETH stake-elési programot is létrehozott, amin keresztül arra is lehetőséget biztosít, hogy az itt elhelyezett ethereum kamatokat használjuk fel kereskedésre, a letétbe helyezett token veszélyeztetése nélkül. Ha szeretnéd letétbe helyezni a tokenjeidet, látogass el a SimpleFX oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img