Paris Hilton 20 millió dollárt fektet be az Origyn NFT platformjába

Megosztom

Hilton NFT-tér iránti rajongása folytatódik az Origynben végzett legújabb befektetésével.

Paris Hilton, a Hilton szálloda örökösnője csatlakozott egy 20 millió dolláros finanszírozási körhöz a svájci nonprofit NFT-projektben, az Origyn Foundationben.

A legutóbbi kör résztvevői közé tartozik a legendás befektető, Bill Ackman fedezeti alapja, a Table Management és a Polychain Capital kripto befektetési cég, akik befektetése 300 millió dollárra emelte az Origyn új értékét.

Az Origyn a Dfinity Internet Computer Projectjén fut, és mesterséges intelligenciát használ, hogy lehetővé tegye az okostelefon-felhasználók számára a fizikai és digitális eszközök hitelesítését és tokenizálását.

A jelenlegi befektetési körben befolyt pénzből kutatást és fejlesztést finanszíroznak az Origyn OGY token jövő évi bevezetése előtt. Az OGY a platform natív segédprogram-tokenjeként szolgál majd, garantálva az NFT-tanúsítványokat, és lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek a platform irányításában.

„Az NFT-k egy módja annak, hogy újítsunk, erősítsünk másokat, és feszegessük a művészek és a rajongók közötti interakció határait” – áll Hilton közleményében. „Az ORIGYN Alapítvány a hatalmat a művészek, alkotók, kreatívok és gyűjtők kezébe adja, és büszke vagyok, hogy részese lehetek.”

Hilton a kripto területén először tavaly kezdett alkotni, amikor elárverezett egy portrét, amelyet macskájáról készített, a Cryptograph nevű híres NFT aukciósházon keresztül.

A darab 40 ETH-ért, vagyis akkoriban körülbelül 17 000 dollárért kelt el

Az eladásból befolyt összeget három jótékonysági szervezetnek juttatták el a kiszolgáltatott emberek támogatására: a Los Angeles Regional Food Bank, a Meals on Wheels és a Backpack Bed for Homeless – egy jótékonysági szervezet, amely összecsukható „hátizsákos” ágyakat készít hajléktalanok számára.

Idén áprilisban a Hilton Blake Kathryn tervezővel együttműködve elindított egy NFT-kollekciót a Nifty Gateway-en „Planet Paris” néven. A projekt több mint egymillió dollárt szerzett kripto formában.

Idén nyáron Hilton bejelentette, hogy befektetőként és tanácsadóként csatlakozott az Originhez – egy Ethereum-alapú, NFT-kre és DeFi-re szakosodott e-kereskedelmi platformhoz. A névbeli hasonlóságok ellenére az Origin és az Origyn Foundation két különálló entitás.

A múlt hónapban pedig Paris szintén megosztott egy gyűjteményt a Sotheby’s Metaverse oldalán. A gyűjtemény a híres NFT-művészek, Maalavida, Serwah Attafuah és Chelsea Evenstar munkáit tartalmazza.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel