A hosszabbodó bitcoin ciklusok alapján az emelkedés java még hátra lehet

spot_img

Az alábbi képen a bitcoin bika piacok során elérhető hozamok és a ciklusok hosszai kerültek összehasonlításra.

Az már első pillantásra is szembetűnő lehet, hogy amiként egyre több pénz áramlik a bitcoinba és vele együtt egyre nagyobbá válik maga az egész kripto piac is, úgy mindig egyre hosszabb ideig tart, amíg az árfolyamok a ciklusok kezdetét jelző mélypontoktól eljutnak a későbbi csúcsokig.

A jelenlegi bika piac például már nem hivatalosan, de egy héttel hosszabbnak tekinthető, mint a 2017-es év végén tetőző emelkedés. Azért csak nem hivatalosan, mert ehhez technikai értelemben még egy újabb rekord árfolyamot  kellene elérnünk, de amint arra már a korábbi elemzéseinkben is felhívtuk a figyelmet, erre a jelenlegi helyzetben kifejezetten magas esélyünk lehet.

Ami különösen érdekessé teszi a fenti képet, ha összehasonlítjuk, hogy a korábbi bika piacok csúcsának eléréséhez szükséges napok számát átlépve mi történt a BTC-vel.

Az elmúlt 10 év során ezek a határvonalak még csak felvezetésként szolgáltak a későbbi exponenciális emelkedési szakaszok kezdetéhez, vagyis meglehet, hogy mindaz, ami az elmúlt 1 – 1.5 év során láttunk, még csak egy felhívás lehetett az est valódi fénypontjának számító keringőre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img