Mi az a metaverzum, miért esik a bitcoin, hol lehet NFT-ket venni?

spot_img

Az elmúlt 10 hónap során nagy hangsúlyt fektetünk a YouTube csatornánk felépítésére, több különböző műsorral is várjuk a kriptopénzek iránt érdeklődőket. Van, amelyik naponta, van, ami hetente jelentkezik, a közös pont azonban minden videónkban ugyanaz: mindent megteszünk, hogy izgalmas, informatív, tanulságos tartalmakkal jelentkezzünk.

Kripto Percek

Minden hétköznap, késő délután, a nap végefelé kaphatsz egy rövid áttekintést a piac aktuális helyzetéről, legfeljebb 10 percben összefoglaljuk neked mindazt, amit aktuálisan tudnod kell a kriptopénzek körüli eseményekről. Rápillantunk az árfolyamokra, szóba kerül minden alkalommal a DeFi részpiaca, csúcspontként pedig friss híreket is bemutatunk, hogy megvilágítsuk a hátterét mindannak, amit a piac mutat.

LapSzemle

A kriptopénzek piaca globális, éppen ezért fontos, hogy kitekintést nyerhessünk arra, ami külföldön történik. Ebben a rövid, legfeljebb 5 perces műsorunkban, ami szintén minden hétköznap jelentkezik összefoglaljuk a nemzetköz tér legizgalmasabb eseményeit. Az USA-tól egészen Indiáig, Kínától Ausztráliáig, mindent egyben láthattok, ami aznap fontos a piacon.

Kérdezz-Felelek

Ezen a piacon tengernyi apróságot kell megtanulnunk ahhoz, hogy magabiztosan navigálhassunk. A Kérdezz-Felelek is minden hétköznap jelentkezik, az a célja, hogy egyenként, a lehető legjobb tudásunk szerint választ adjunk a felmerülő kérdéseitekre a kriptopénzek kapcsán.

KriptoSuli

Ez a műsorunk mélyebb tudásanyagokkal vár, egy-egy témát alaposan körbejárunk, hogy közösen fejlődjünk, tanuljunk a kriptopénzek piacáról. Ez a tartalmunk is heti több alkalommal jelentkezik, bemutatunk egyes kriptopénzeket, megvilágítunk nagy összefüggéseket. Fogalmakat magyarázunk meg, tévhiteket oszlatunk el.

Mindezekért, és még további tartalmakért érdemes feliratkoznotok a Kripto Akadémia YouTube csatornájára, az Online Meetup sorozatunk havi előadásait is itt láthatjátok, továbbá Keny napi technikai analízise is itt vár rátok. Iratkozatok fel, tartsatok velünk minden nap!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img