3 play-to-earn játék, amit érdemes lehet kipróbálni decemberben

spot_img

CryptoMines

Ez volt az a játék, aminek saját tranzakciói a csúcsidőszakban a teljes Binance Smart Chain hálózat napi tranzakcióinak a felét adták. Még november végén is az összes tranzakció 25%-ával számoltak a fejlesztők, így kétségkívül ők a BSC legnépszerűbb játéka.

A CryptoMines-ra azért lesz érdemes odafigyelni, mert az ETERNAL árfolyama teljesen összeomlott néhány nappal ezelőtt. A 795 dolláros árról indulva elérte a 65 dollár körüli szintet. A játék közösségében óriási volt a felháborodás, a fejlesztőket is megvádolták azzal, hogy a piacra öntötték a saját tokeneiket. Erre bizonyítékot nem találtak és a fejlesztőcsapat is cáfolta a híreket. Úgy tűnik, hogy a növekedés fenntarthatatlan volt és az első nagy beszállók most lefölözték a profitot. A fejlesztés terén viszont nincs változás, továbbra is dolgoznak a játékon és nemrég új roadmappel is előrukkoltak.

Most, hogy 90%-ot esett, érdemes lehet bevásárolni ETERNAL tokenekből vagy kipróbálni a játékot. A CryptoMines-ban a játékosok feladata, hogy munkásokat és űrhajókat vásároljanak, hogy azokkal szerte az univerzumban tudjanak ETERNAL-t bányászni, ami egyben egy játékbeli nyersanyag és annak a natív kriptopénze is. A tokennel mintelhetsz karaktereket, űrhajókat vagy meghosszabbíthatod a munkásaid életét és a játék piacterén is ezzel vásárolhatsz.

Mirandus

Decemberben tartja a Gala Games a Mirandus második nyílt tesztjét.

A Gala Games-féle GALA token volt a novemberi hónap legjobban teljesítő altcoinja, ami az árfolyamokat illeti, ezért egyre nagyobb felhajtás övezi a stúdiót. A játékfejlesztőnek eddig egyetlen játéka jelent, a jelenleg béta fázisban lévő Town Star. Ez az addiktív, Farmville-szerű játék már termeli a hasznot azoknak, akik egy korai fázisban relatíve olcsón beszereztek egy-egy booster NFT-t vagy beindítottak egy GALA node-ot.

A stúdió új dobása egy fantasy RPG lesz, ami egyelőre nagyon korai fázisban áll. A december 13-án kezdődő stressz-teszt az előzőhöz hasonlóan nagyjából 1-2 napos lesz. Nem csak az Exemplar (ez egy avatar a játékban, amit egy NFT megvásárlásával birtokolhatsz) tulajdonosoknak lesz nyitva a stressz teszt lehetősége, hanem NFT nélkül is kipróbálhatod, ha friss, vagy ha resetelted a tárcát. A piac beesése most egyébként lehetőséget adott arra, hogy az említett NFT-khez olcsóbban juss hozzá. A legolcsóbb Exemplar 967 GALA tokenért vihető, ami most nagyjából 435 dollár. A teszt alatt is hozzájuthatsz a Materiumhoz, ami a játék alapvető nyersanyaga. Általában megéri ezekhez egy ilyen korai fázisban hozzájutni. December 6-án pedig egy NFT vásárt is tartanak.

The Sandbox

Pár nappal ezelőtt nyílt meg az első játék lehetősége a The Sandbox-ban, ami már a megjelenése előtt az egyik legnépszerűbb P2E játék lett. A játék még alfa állapotban van, de a beszámolókat elnézve már egészen játszható.

Az alfa egy részéhez bárki hozzáférhet, de a play-to-earn részhez már csak azok, akik rendelkeznek Alpha Pass-szal. Ehhez háromféleképpen tudsz hozzájutni: megveheted egy eladótól az OpenSea-n, megnyerheted minden nap egy social media nyereményjátékkal (ehhez a játék Twitterét vagy Discordját kell figyelni) vagy ha földtulajdonos vagy, akkor nevezhetsz a lottóra, ahol kihúzhatnak. Az alfa tesztelése december 20-ig tart majd. Az Alpha Pass-szal kipróbálhatod mind a 18 “experience-t”, vagyis egy-egy földre építettet játékot és helyszínt. Emmellett 3 exkluzív NFT-t is adnak, ami később sokat érhet. Ingyenes játékosként csak 3 experience-t és az Alpha Hub nevű helyet próbálhatod ki.

A The Sandbox egy blokkláncra épült virtuális univerzum: a játékteret földek töltik meg és ezeken a földeken voxelekből (háromdimenziós kockákból) épülő minijátékok, boltok, játszható kalandok, vagy egyszerűen csak érdekes helyek épülnek. A játékosok virtuális földeket adhatnak és vehetnek és monetizálhatják saját földjüket. Vizualitásában a játék leginkább a Minecraft-ra hasonlít.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img