A harmadik legnagyobb bitcoin bálna is bevásárolt az elmúlt napokban

spot_img

Nem minden nagytárca tulajdonos érdekelt az eladásban, ül a kezén és kivár, esetleg vásárol. Így történt ez legutóbb is!

A bitcoin árfolyama egyik napról a másikra újra 50 000 dollár felett jár, miután egyes tőzsdéken 42 000 dollár alá is benézett az elmúlt hétvégén. Az esés, az egyik legnagyobb BTC tárcát további 137 millió dollárnak megfelelő összegű vásárlásra ösztönözte.

A BitInfoCharts on-chain adatai szerint a harmadik legnagyobb bitcoin bálna újra bevásárolt  “megvette a dipet”. Az éjszaka folyamán egyetlen 2700 BTC-s vásárlással 118 017 BTC-re növelte a teljes BTC mennyiségét.

Legutóbbi tranzakciós előzmények a harmadik legnagyobb BTC pénztárcához. (Forrás: BitInfoCharts)

Ez a vásárlás eltörpül a korábbi közelmúltbeli tranzakciók mellett, és ahogy a Venturefounder nevű népszerű Twitter fiók is megjegyezte, a tulajdonos egyenlege “elképesztő” rekordszintre emelkedett.

“Ez hivatalosan is a legmagasabb Bitcoin darabszám, amit valaha is tartottak ebben a tárcában: 118,017 BTC összesen, BTC-nként 21 160 dolláros átlag beszálló ár mellett” – tweetelte a fiók.

Bár nincs vitathatatlan bizonyíték arra, hogy a tárca magánbefektető lenne, a Venturefounder hozzátette, hogy a tevékenysége nem hasonlít egy vállalati entitáshoz sem, viselkedése egyértelműen a hosszú távú felhalmozási trend”.

Úgy tűnik, a nagy bitcoin bálnák azt hiszik, hogy ez még messze nem a 2021-es bikaciklus vége. Összességében elmondható, hogy a bálnák nem mutatják annak a jeleit, hogy lassítanának a felhalmozással. A legutóbbi esés során csaknem 3,5 milliárd dollár értékben 67 000 BTC-t vásároltak fel.

(Forrás: Santiment)

A Santiment adatai szerint a 100 és 10 000 közötti BTC-t birtokló címek 67 000 bitcoint vásároltak, 43 500 dolláros árfolyamtól kezdve, miután az áfolyam esése előtt ugyanennyit dömpingeltek volna. Ez jelenlegi áron körülbelül 3,44 milliárd dollárt jelent.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cointelegraph, cryptopotato, nairametrics, santiment, bitInfocharts/

2022-ig is eltarthat a konszolidáció, miután 41k-ig esett a Bitcoin

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img