Végre kapható a Satoshi szobor kicsinyített mása!

spot_img

Szeptember 16-án avattuk fel a világ első Satoshi Nakamoto mellszobrát, méghozzá a Graphisoft Parkban. Kooperációról van szó, a Kripto Akadémia mellett a MrCoin, a Blockchain Hungary, és a Blockchain Budapest is részt vett a szervezésben, és persze a közösségtől is kaptunk támogatásokat, nem is keveset. Akik ott voltak a szoboravatón, majd az azt követő afterparty-n, azok emlékezhetnek, hogy kiosztottunk néhány “miniszobrot”, egy igazán menő dísztárgyról van szó.

Egy olyan dísztárgyról, ami nem hiányozhat egyetlen kriptopénz-érdeklődő, hodler, kereskedő polcáról sem. Nem véletlen, hogy azóta rengetegen kérdeztétek a Discord csatornánkon, a YouTube videóink alatt és más felületeinken is, hogy hol, és végre mikor lehet kapni a miniszobrokat.

Most eljött a nagy nap, cégre kaphatóak a miniszobrok!

Mielőtt linkelnénk a webshopot, fontos tudni néhány részletet a szobrokról:

  • Ez egy kézműves termék, a festékrétegek, a sorszámozás, egyebek mind-mind kézzel készülnek.
  • Most összesen 100 darabot bocsátunk piacra, ezért arra kérünk, hogy legfeljebb három darabot rendelj meg, hogy jusson mindenkinek.
  • Jelenleg csak Magyarország területére tudjuk szállítani a miniszobrokat.
  • A bakkártyás fizetés még folyamatban, most kizárólag banki utalással vagy utánvéttel lehet megvásárolni a terméket.

Látogassatok el a Shop.StatueofSatoshi.com-ra, ott találjátok a miniszobrokat!

Legfeljebb 5 munkanapon belül feldolgozzuk a rendelésed, legfeljebb 1 héten belül postázzuk, így karácsonyra biztosan megérkezik, ha még ezen a héten rendelsz!

FONTOS! Rendelés után először a webshoptól kapsz egy emailt, ami igazolja, hogy felvettük a rendelésed, KÉSŐBB kapsz egy emailt a számlával, amiben a számlaszámod is látni fogod. Arra kérünk, várj türelmesen a rendelésed feldolgozásáig!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img