140 USDT-t ad a Bitmex, ha 12 napig náluk fialtatjuk a stabil coinjainkat

spot_img

Elindult a Bitmex Earn program, aminek a keretében a tőzsde mostantól kezdve kamatokat kínál a nála letétbe helyezett USDT stabil coinokra. Az indulás kapcsán egy még 12 napon át tartó, garantált 100%-os éves hozamú akciót is meghirdetett a váltó, amire (ha addig nem telik be a férőhelyek száma) még négy napon át lehet feliratkozni.

A felhasználónként 5000 dollárban maximalizált részvételi limit azt jelenti, hogy aki most helyez letétbe egy ekkora összeget, az a december 21-i lejáratot követően ~164 USDT-nek megfelelő kamatot tehet zsebre. Az ajánlat szépséghibája, hogy a Bitmex jelenleg csak az ERC20-as Tether verziót támogatja, amire a drága ethereum hálózati költségek miatt 25 dolláros jutalékot számol fel kiutaláskor. Tehát aki a jóváírást követően azonnal ki is venné magának a megszerzett összeget, az valójában csak ~140 dollárros profittal távozhat az oldalról.

A fenti mellett a tőzsde egy másik fix kamatozású promót is elindított, amivel már kifejezetten a bálnákat szeretnék megszólítani. Ez a program december 31-ig tart és egy évre vetítve fix 14%-ot kínál, a felhasználónként maximum 2.5 millió dollár értékben elhelyezhető letétekre. Azok, akik kihasználják ezt a lehetőséget, az év végéig akár 20 000 dollárt is kereshetnek a Bitmex Earn segítségével.

Minden olyan akcióban résztvevő staker, aki az adott program lejáratáig letétben tartja a pénzét, automatikusan részt vesz egy sorsoláson is, amin a tőzsde által támogatott AC Milan futballklub ajándéktérgyait, például mezeket, melegítőket és a meccseikre szóló belépőket fognak kisorsolni. További részletek a tőzsde oldalán.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img