Megvette a Binance a Hg Exchange 18%-át

spot_img

A Binance Asia Services , a Binance tőzsde szingapúri karja tegnap bejelentette, hogy tulajdonrészt vásárol a Hg Exchange-ben, egy szingapúri részvénytőzsdén.

Nem tisztázott, hogy a Binance-nek ez mennyibe került, a cég egyelőre nem hozta nyilvánosságra a részleteket és a sajtónak sem kommentálta a vételt. A tulajdonrész vásárlást a szingapúri hatóságoknak is ellenőrizniük kell, csak ezután történhet meg a tényleges adásvétel; ezért határidőről még nehéz beszélni.

A Hg Exchange egy részvénytőzsde, amit a Zilliqa blokkláncra építettek és részvénytársaságok tokenizált részvényeit lehet rajta kereskedni. A jövőben lehetőség lesz digitalizált javak, borok, műalkotások vagy ingatlanok kereskedésére is. A tőzsde teljesen mértékben legálisan, a szingapúri szabályoknak megfelelve működik.

A Binance elmondása szerint a befektetéshez egy együttműködés is tartozik, aminek eredményeképpen szeretnék bővíteni a tőzsde kínálatát. Ezt Richard Teng mondta, aki jelenleg a felfüggesztett licenszel bíró Binance Singapore vezérigazgatója. Ő a Hg-nél igazgatói posztot töltött be, mielőtt a Binance-hez ment volna.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img