A MicroStrategy is növelte BTC készletét

spot_img

A MicroStrategy nem ismer határokat, ha bitcoin vásárlásról van szó. Újabb 1434 bitcoint szívott fel a piacról több mint 82 millió dollár értékben – áll a vállalat közleményében.

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez benyújtott 8-K formanyomtatvány szerint a MicroStrategy legutóbbi bitcoin vásárlása november 29. és december 8. között történt. A vásárlás átlagosan 57 477 dollárba került bitcoinonként.

A cég december 8-i egyenlege szerint 122 478 bitcoinnal rendelkezik. A MicroStrategy eddig 3,66 milliárd dollárt költött bitcoin állományára, átlagosan 29 861 dolláros átlag beszálló áron.

Tekintettel a bitcoin árfolyamára, e sorok írásakor a MicroStrategy teljes BTC portfóliója most több mint 6 milliárd dollárt ér.

A vállalat továbbra is a legnagyobb vállalati bitcoin tulajdonos a jelenlegi árfolyamon. A cég először 2020 augusztusában jelentette be döntését, miszerint elkezd bitcoint tartani pénzügyi mérlegében.

2020 augusztusi bejelentés óta a MicroStrategy rutinszerűen növelte bitcoin pozícióját, Michael Saylor vezérigazgató pedig a legnagyobb kriptopénz egyik prominens szószólója lett.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/cryptopotato, theblockcrypto/

A harmadik legnagyobb bitcoin bálna is bevásárolt az elmúlt napokban

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img