Újabb fejlesztések az Inlocknál

spot_img

Legutóbbi bejegyzésünk óta sem tétlenkedett az Inlock fejlesztő csapata. Számos új biztonsági és kényelmi funkcióval érkeztek decemberre. Lássuk sorjában!

Részlegesen bevezetésre kerül a Badges rendszer

A régóta várt Badge rendszer végre elérhetővé vált a platformon, mobil és webes felületen egyaránt. A funkción keresztül a felhasználók az ILK token mellett a Badgek segítségével is elérhetik a magasabb kamatokat, illetve az értéknövelt szolgáltatásokat.

A Badgen keresztül gyakorlatilag tokenizálták az ILK token által nyújtott előnyöket limitált időtartamra, így az ügyfélnek nem szükséges elköteleződni az ILK token mellett.

  • bronze badge: a 25k ILK tartása mellett nyújtott előnyöket kapja meg a felhasználója 30 napra.
  • silver badge: a 100k ILK tartása mellett nyújtott előnyöket kapja meg a felhasználója 30 napra.
  • gold badge: az 1M ILK tartása mellett nyújtott előnyöket kapja meg a felhasználója 30 napra

A három badge típusból (bronz, ezüst és arany) kétféle verzió lesz elérhető: szabadon transzferálható és számlához kötött. Előbbit szabadon át lehet adni másik Inlock felhasználónak, utóbbit viszont csak annak tulajdonosa használhatja.

Erős vagyonvédelem és HODL mód

Az erős vagyonvédelem (Strong Fund Protection) és a HODL mód lehetőséget ad arra, hogy az Inlock fiók biztonságát még magasabb szintre emelje a felhasználó. Ki lehet kapcsolni az összes kiskaput, amivel pénzt lehet kiutalni a számláról a kezdeményezett kiutaláson kívül. (Nem lehet például belső átvezetést indítani a számláról, illetve kölcsönfelvétel után sem lehet azonnal kiutalni új kiutalási címre.) A kiutalás viszont működik az előre rögzített címekre.

A HODL mód nem engedélyezi a kiutalást a rögzített címekre sem. Hasznos lehet ezt a funkciót bekapcsolni, ha hosszabb időre szeretnénk lekötni kriptovalutáinkat.

A biztonsági funkciókhoz kapcsolódó időzár szabadon állítható egy óra és egy hónap között. Az új címek rögzítésénél már az előre beállított időlimit szerint lehet használni azokat, így nem kell várni a kiutalással, ha nem szeretnénk az alap biztonsági beállítást használni.

Kényelmi szolgáltatások

Az alkalmazásból is elérhető jelszóváltoztatás és e-mail cím váltás funkciókat már a support segítsége nélkül mi magunk is elvégezhetjük. Weben a szolgáltatások menüpont alatt, mobilon a beállítások menüben érjük el.

A kiutalásoknál már látható a hálózatok túlterheltségéből adódó esetleges torlódások, így a rajtunk kívülálló okokból felmerülő késések is látszanak.

Pénzügyi kivonat készíthető különböző időszakokra

Könnyen áttekinthető pénzügyi kivonatot lehet készíteni, ami számos extra információt nyújt a korábbi tranzakciókról is. Mobilon a beállításoknál, weben a szolgáltatások menüpont alatt kérhető, majd a rendszer ezután automatikusan küldi e-mailen a kivonatot számodra.

Ha ki szeretnéd próbálni az Inlock szolgáltatását az alábbi linken megteheted. Kriptopénzügyekkel kapcsolatos kérdéseidet pedig felteheted a Kripto Akadémia discord szerverének dedikált #pénzügyek #lending #defi-farm és #staking szobáiban.

/inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img