Az 5 legjobb kriptovalutát elfogadó online kaszinó Magyarországon

spot_img

Az elmúlt években az új online kaszinók világába már egyre felkapottabb lett a bitcoin használata a kaszinókban, ezért manapság rengetegek olyan online kaszinót találunk, amelyek elfogadják a kriptovalutát. Egyes oldalakon már az is lehetséges, hogy a fizetéseket kizárólag kriptokban lehet létrehozni. Ebből az ismertetőből megismerheted az 5 legjobb élő kaszinót hazánkban, és hogy hogyan vesd bele magad a kriptovaluta világába!

Mi az a kripto kaszinó?

A kripto kaszinók azok a kaszinók, ahol olyan kriptovalutákat használnak, mint a BitCoin. A szerencsejátékosok a BitCoinokat használják játékaik finanszírozására. Az ilyen típusú digitális valuták teljes körű ellenőrzést és névtelenséget biztosítanak. A játékosoknak először regisztrálni kell, és meg kell adniuk adataikat. A szabályok és feltételek többé-kevésbé olyanok, mint a hagyományos online kaszinók esetében, azzal a különbséggel, hogy további fizetési és fogadási lehetőséget kapsz.

Az 5 legjobb kriptovalutát elfogadó online kaszinó Magyarországon

Magyarországon sok online kriptovaluta kaszinó érhető el, ezen belül az 1XBIT és a BitStarz a leghíresebbek, amelyek valóban bitcoin kaszinóknak minősülnek. Rengeteg más oldalakon is elfogadják a kriptovalutát, ezért bemutatjuk nektek a legjobbakat:

1XBIT

Az 1xBit az egyik legmegbízhatóbb és legrégebbi kripto kaszinó a szerencsejáték iparban. 2016 óta az 1xBit az online szerencsejáték iparban kripto kaszinóként és sportfogadóként működik. A fogadók nemzetközi felhasználói bázisának kiszolgálása érdekében az oldalt 60 nyelvre fordították le.
Számos bónuszt kínál, többek között a 7 BTC-s üdvözlő bónuszt is az új felhasználóinak az első 4 befizetés után. Nagyszámú elérhető kriptovalutával rendelkezik. Annak érdekében, hogy a játékosok élvezhessék kedvenc slotjaikat az 1xBit mobil alkalmazásokat indított el. A hivatalos mobilalkalmazások csak az oldalról tölthetők le.

BitStarz

A BitStarz a világon az egyik legjobb online kaszinó. Az online kaszinó a Casinomeister által akkreditált, és széles körben az egyik legjobb online bitcoin kaszinó, ami ma számunkra elérhető. Az oldalon rengeteg bónuszok, heti promóciók, különleges ajánlatok, üdvözlő bónusz csomagok jelenek meg számodra, amelyet minden játékos igényelhet.

Rabona

A Rabona egy igazán innovatív fogadási platform. Egy viszonylag új valóságról beszélünk, de tele van érdekes játékokkal, jelentős bónuszokkal és igazán izgalmas játékélménnyel. Az oldal érdekessége, hogy akár kriptovalutában is lehet fogadásokat kötni és nyerőgépekkel játszani!

Fezbet

A Fezbet egy sportfogadási webhely és online kaszinó egyben, amelyet az Araxio Development N.V. üzemeltet és amely a kriptovaluta fogadási iparág egyik legnagyobbja. A Fezbetet a Microgaming készítette és több, mint 570 játékot biztosított a kaszinó számára.

Pinnacle

A Pinnacle világelső a biztonságos és felelősségteljes online kriptovaluta szerencsejáték terén. Kiáll a tisztességes játék mellett, és felelősségteljes játékkörnyezetet kínál minden játékosnak. A Pinnacle az élvezetes játékélmény biztosítására összpontosít.

Fentebb bemutattuk nektek azt az 5 legjobb online Bitcoin kaszinót Magyarországon, ahol kriptovalutában tudtok játszani. Természetesen ezen belül még számos más online kaszinó is jelen van a világhálón, ahol szintén lehetőség van kriptovaluták használatára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img