Jönnek a kripto tárcák az USA legnépszerűbb fintech alkalmazásába

spot_img

A Robinhood bejelentette, hogy januárban indul a kripto tárcák bétatesztje a mobilos alkalmazásban.

A fintech cég blogposztja szerint a tárcák tesztjének meghirdetésekor, 30 nap alatt 1 millió felhasználó iratkozott fel a várólistára, mára pedig 1,6 millióan várják a kipróbálási lehetőséget.

A részvény- és kripto kereskedéssel foglalkozó alkalmazás szeptemberben kezdte el alfa tesztelni a tárcákat egy DOGE utalással. Az operatív vezérigazgató, Christine Brown szerint a közelgő béta verzió már a felhasználók biztonságára, a küldéssel kapcsolatos oktatásra és a gas fee körüli érthetőségre fókuszál majd.

“Sokan azt mondják, hogy 2021-ben lett igazán mainstream a kripto. Az igazság viszont az, hogy rengeteg ember még csak most ismerkedik ezzel az eszközosztállyal és a blokklánccal. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is jelentős szerepet játszhatunk ebben a folyamatban azzal, hogy elindítjuk a tárcaszolgáltatásainkat.” – írta a Robinhood.

A tárcaszolgáltatást  jelenleg BTC, ETH és DOGE beutaláskora és kiutalásokra készítették fel. Több tokent is támogatni fog, ezekről azonban részleteket még nem közöltek.

A Robinhood (HOOD) részvényeinek árát a Nasdaq-on nem igazán mozgatta meg a friss bejelentés. Miután júliusban tőzsdére került, augusztusban elérte eddigi csúcsát, 70,39 dollárt. Jelenleg 17,03 dollárnál kereskedik, miután 75%-os esett azóta.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img