Jönnek a játszható földterületek az Axie Infinity-ben

Megosztom

Talán vannak akik emlékeznek rá, hogy az Axie Infinity indulása előtt, 2019 év elején beharangoztak egy földterület rendszert a játékba. Ez bekerült a whitepaperbe is, sőt, egy pre-sale-t is tartottak, ahol áruba bocsátották a készülő rendszer parcelláit. Azóta viszont nem hallottunk újdonságokat a virtuális területekről, egészen mostanáig.

Az Axie Infinity arról számolt be, hogy hamarosan bővül a játékon belüli paletta: a csatázás és a szaporítás mellé bekerül a játszható földrendszer. Az eredeti roadmap szerint már 2021 negyedik negyedévében kiadták volna a földrendszert, de aztán eltolták az idei évre. A késést minden bizonnyal a 3D megjelenítés körüli fejlesztések okozták. Az új céldátum még egyelőre ismeretlen, de a pár évvel ezelőtti csapathoz képest az Axie-nél is több fejlesztő és több pénz áll rendelkezésre, így bizakodóak lehetünk.

Lunacia, vagyis az Axie-k világa tokenizált parcellákra, földterülekre van felosztva. Ezekből 90 601 darab létezik. Ezek NFT-k formájában, szabadon áruba bocsáthatóak: a tavalyi év nagy híre volt, hogy az egyik genezis földterület 2,3 millió dollárért kelt el, ami a legnagyobb értékű NFT adásvétel volt a kriptopiacon.

A földekhez kapcsoló konkrét játékmenet még fejlesztés alatt áll.

Ezeket három részben fogják kiadni: az első az építésre és a nyersanyag generálásra fókuszál majd; a második részben megkapjuk a skill fákat, a munkákat és a közösségi rendszert; a harmadik fázisba pedig a conquest (hódítás) mód és a többjátékos, nagyívű csatázások fognak bekerülni.

2018-as alapítása óta az Axie Infinity 2,9 millió játékost tudott elérni. Ezzel mára nem csak a blokklánc világ legnagyobb játéka lett, de a hagyományos játékok világában, a pokémon-szerű creature battle zsáneren belül is elismertnek számít.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel