League of Kingdoms: befektetés nélkül is játszható P2E játék tokenje a Binance Launchpad-en

spot_img

Mától kezdve egészen január 20-ig lehet részt venni a Binance legújabb Launchpad eseményén, ahol ezúttal egy P2E/NFT modellre épülő játék tokenjét lehet megszerezni.

A League of Kingdoms egy böngészőből és telefonos alkalmazásokból elérhető játék, aminek kipróbálása nem igényel semmilyen előzetes befektetést. A játékban egy királyságot kell felvirágoztatnunk, megvédenünk és új területeket hódítanunk. Mindehhez többféle nyersanyagra lesz szükségünk, amiket különböző tevékenységek útján szerezhetünk, vagy akár másoktól is megvásárolhatunk, de ha rendelkezünk velük, akár mi magunk is eladhatunk.

A legfontosabb alapanyag a kristály, amivel felgyorsíthatjuk a feladatok végrehajtását. Ha nincs elegendő kristályunk, sok tevékenységet csak bizonyos időközönként végezhetünk el. Ha például katonákra lenne szükségünk, akkor kristályok nélkül egyszerre csak egy egységet tudunk létrehozni, ami után 15-20 percet kell várnunk, amíg újra rá tudunk nyomni a kiképzés gombra. Ha mozgatni szeretnénk őket, ugyancsak kristályokkal lehet ösztönözni őket, hogy gyorsabban tegyék meg a kijelölt távolságot.

A fentiekből talán már kiderült, hogy a játék ingyenes része egyfajta kapu drog és próbálja rávenni a felhasználót arra, hogy a várakozásra ráunva költsön egy kis pénzt a fejlődésre.

Persze aki türelmes, az enélkül is megpróbálhat boldogulni. Egy napokban készült videó szerint befektetés nélkül napi 0.5 – 1.5 dollárt lehet a játékban megszerezhető nyersanyagok eladásával keresni, de aki ügyes, az 20-30 fiókot is futtathat egyszerre, amikkel elérheti a napi 30-50 dolláros bevételt. Ez a világ egyes pontjain egy jóval a minimálbér alatti összeget jelent, máshol viszont kiemelkedő fizetésnek számíthat. Ehhez viszont szó szerint egész nap a gép előtt kell ülni és gombokat kell nyomogatni, ami nagyon gyorsan kiégetheti az embert.

Maga a játék egyre több felhasználót vonz, az aktív felhasználók száma folyamatos növekedésben van és nemrégiben átlépte a 100 000 fő/nap-os határt.

A játék 3 féle tokennel is rendelkezik, ezek a LAND, a LOKA és a DRAGO. A DRAGO egyelőre még nem elérhető, valamikor idén tervezik piacra dobni. A LAND értékes játékbeli parcellák megvásárlására szolgál, ahol a hagyományosnál nagyobb hatékonysággal működő farmok, bányák, stb, létrehozásával lehet több nyersanyagra és értékesítésükkel magasabb megtérülésre szert tenni.

Más vidékek magasabb szintű szörnyek lakhelyéül szolgálhatnak, amik a harcos karakterek fejlődését segíthetik elő.

A harmadik token, a most induló LOKA a játék hivatalos fizetőeszköze lesz, amit a belső piacon történő kereskedés mellet stakelni is lehet, illetve a játékbeli tárgyak és skinek vásárlására mellett a közösségi szavazásokon (DAO) is fel lehet majd használni.

Ez utóbbi, vagyis a LOKA vált elérhetővé a Binance Launchpad rendszerében is, ahol a január 12-20. között, a tőzsdén tartott BNB tokenek számának átlaga alapján lehet jogosultságot szerezni bizonyos mennyiségű LOKA megvásárlására. További részletek itt.

A League of Kingdoms létrehozását neves befektetői csoportok támogatták, fejlesztését pedig egy mobil játékok világában ismert gárda végzi, így hosszabb távon is esélye lehet arra, hogy sikeres játékká váljon.

Ha játékkal szeretnél pénzt keresni, csatlakozz Discord csatornánkhoz és keresd a play-to-earn szobát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img