Szeretsz pókerezni? 25 dollárt ad egy terem, ha kipróbálod

spot_img

Ha befizetsz 25 dollárt a megadott pókeres oldalak valamelyikébe, a jóváírást követően visszakapod a pénzedet. Az utaláshoz kriptovalutát is használhatsz és akár ebben is kérheted a jutalmad kifizetését.

Utalj be 25 dollárt és visszaküldenek neked ugyanennyit. Ezzel a mondattal össze is foglaltuk partnerünk, a PokerAkademia.com és a Chico Network közös promóciójának a lényegét. Talán átverésnek tűnhet, de nem erről van szó, pusztán egy feltörekvő pókeres hálózat szeretne ezzel minél több embert arra ösztönözni, hogy próbálják ki a hozzá tartozó termek valamelyikét.

Nincs kisbetű és teljesíthetetlen feltételek. Regisztrálj, fizess be legalább 25 dollárt, amit jóvá is írnak neked és játszhatsz is vele a valódi pénzes asztaloknál, miközben visszakapsz ugyanennyit az általad megadott számlára. Az akció már hónapok óta fut, de a jutalmak kriptós kifizetésésének lehetőségét csak mostantól és kizárólag a Kripto Akadémia olvasói számára teszik lehetővé a szervezők.

Ha érdekel az ajánlat, olvasd el az alábbi útmutatót, hogy biztosan jogosult legyél a 25 dolláros ajándékra:

  • A Chico hálózat termei közül háromnál élhetsz az ajánlattal. Az első közülük a Tigergaming. Ha még nem rendelkezel náluk számlával, akkor klikkelj rá erre a linkre, és az itt látható Regisztráció gombbal hozd létre náluk a fiókodat. Ez egy nagyon fontos lépés, mert csak az így létrehozott számlákkal tudják garantálni a bónusz kifizetését.
  • Ha már van fiókod a Tigergamingen, akkor a BetOnline és a Sportsbetting oldalait is választhatod, de ezekben az esetekben a regisztráció előtt vedd fel a kapcsolatot PokerAkademia.com ügyfélszolgálatával, mert egy extra adminisztrációs lépésre is szükség van, amiben ők tudnak segíteni.
  • Az ajánlat csak egy regisztrációra, és az azt követően végrehajtott első befizetésre érvényes, tehát csak egyszer élhetsz vele. Hiába regisztrálsz és fizetsz be kettő, vagy akár mindhárom terembe, csak az első befizetésre vonatkozóan állják a 25 dollárt. Természetesen nagyobb összeg befizetésére is lehetőséged van, de ebben az esetben is csak 25 dollárt térítenek meg.
  • A befizetést nem a póker szoftver tárcájában (Cashier), hanem az adott terem hivatalos honlapján belépve tudod végrehajtani. A Chico hálózatban bitcoinnal, altcoinokkal, banki átutalással vagy bankkártyával lehet befizetni.
  • Miután regisztráltál a három oldal valamelyikébe és befizetted a 25 dollárt, készíts egy screenshotot a befizetésedről, úgy hogy az account ID is látszódjon. Az account ID alapján tudják ellenőrizni, hogy tényleg a PokerAkadémián keresztül regeltél. Az account ID az egyéni azonosítód a teremben, két betű és mögötte számok. Az alábbi képen a Tigergaming egyik azonosítója látható a Welcome felirat után. Ha esetleg nem találod az azonosítód, keresd a PokerAkademia supportját.

Miután elkészítetted a screenshotot, küldd el a lentebb megadott email címre az alábbi információval együtt:

  • Ha Skrillre szeretnéd a 25 dolláros jutalmad kifizetését kérni, az üzenetedben add meg a Skrill-hez tartozó email címedet.
  • Ha kriptóban szeretnéd a 25 dolláros jutalmad kifizetését kérni, az üzenetedben add meg a Binance USD (BUSD) stabil coin tárca címedet. Ezt erre a linkre kattintva találod meg.

Fontos, hogy a Network fülön állítsd be a BSC (BEP20) hálózatot és ennek a címét add meg a leveledben!

Erre a címre várják az emailed: info@pokerakademia.com
Ez legyen az email tárgya: Chico ajánlat
Ezt add meg az üzenetben: a Skrilles email címed, vagy a BUSD tárca címed
Mindenképp csatold az emailben: a screenshotot, amin látszik a befizetés és az account ID

A fentiek végrehajtása után ellenőrizni fogják a jogosultságodat és ha minden rendben ment, átutalják számodra a pénzt. A Chico hálózat amerikai játékosokat is fogad, így még a hobbi játékosok is közismerten könnyű mezőny ellen kártyázhatnak, a mostanában feltörekvőben lévő play to earn játékok kapcsán azt se felejtsük el, hogy gyakorlatilag az online póker a stílus legősibb, immár több mint két évtizedes múlttal rendelkező megfelelője.

Regisztrálok a Tigergamingre a 25 dolláros ajándékért >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img