5000 dolláros befizetésig dupla bónuszt kínál a SimpleFX

spot_img

A részvények és a kriptovaluták is jelentős eséssel kezdték az évet. Míg a hosszabb távon gondolkodók ilyenkor is kitarthatnak a befektetéseik mellett, a kockázatvállalóbbak megpróbálhatják kihasználni a lehetőséget és az esés során tovább növelni a már meglévő coinjaik számát.

A SimpleFX lehetőséget teremt számos kriptovaluta, például a bitcoin és az ethereum, valamint olyan vállalatok, mint például a kriptós kitettséggel is rendelkező Microstrategy részvényeinek kereskedésére. Ezek elmozdulásaira akár short irányban és tőkeáttétellel (1:500) is fogadhatnak a kereskedők, akik nem feltétlen csak a rövid távú a hasznonszerés, hanem a még meglévő long pozícióikon elért veszteségek ellensúlyozásának (hedging) érdekében is élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Azok, akik szeretnének még egy kis pluszt kihozni a helyzetből, kihasználhatják a SimpleFX 5000 dolláros első befizetői bónusz ajánlatát, ami január 28-án reggel 9 órától, február 7-én reggel 9 óráig érvényes.

Az oldal felhívása szerint bárki, aki ez alatt az időszak alatt befizet az itt létrehozott élő számlás (Live) fiókjára, megduplázhatja az arra érkező első befizetésének az összegét. A minimális befizetésnek legalább 100 dollárnak kell lennie, amiért +100 dollárt írnak jóvá, a maximumot pedig az 5000 dolláros első befizetésért járó, +5000 dolláros bónuszban határozták meg.

Fontos kitétel, hogy az ajánlat csak és kizárólag az élő számlákra érkező első befizetésekre érvényes, viszont az oldal szabályzata lehetővé teszi, hogy egy ember akár 50 darab élő számlás fiókkal is rendelkezhessen, ami azok számára is lehetővé teszi a részvételt, akik már korábban létrehozták itt a számlájukat. Nekik nincs más dolguk, mint létrehozni egy újabb Live fiókot és végrehajtani rajta egy újabb befizetést. A kereskedésre használható bónusz minden esetben perceken belül jóváíródik az ügyfelek számláján.

A 2014 óta működő SimpleFX app a kripto mellet számos részvény, árucikk, arany, ezüst és forex pár kereskedését is lehetővé teszi. Kínálatukban megtalálhatók az olyan egzotikus és nagy volatilitású piacok, mint például a japán, a török, vagy éppen a brazil tőzsdék kínálata is.

A felhasználók 30 féle kripto és fiat befizetési mód közül választhatnak és részt vehetnek az oldal staking programjában is. Az alkalmazásban stakingben tartott ETH ellenértékét akár a kereskedés során is fel lehet használni, miközben az kamatozik az oldal által üzemeltetett staking poolban.

Ha szeretnéd kihasználni a SimpleFX limitált ideig érvényes, 5000 dollár értékű első befizetői ajánlatát, látogass el az oldalukra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img